in ,

Το παιχνίδι καρτών «Magic: The Gathering» γίνεται σειρά στο Netflix

Οι αδερφοί Ρούσο του «Avengers Endgame» θα αναλάβουν τη σειρά κινουμένων σχεδίων.

Τώρα που οι υποχρεώσεις τους στη Marvel τελείωσαν, οι αδερφοί Ρούσο επέλεξαν να κάνουν το αγαπημένο παιχνίδι των νεανικών τους χρόνων σειρά κινουμένων σχεδίων. Και συμφώνησαν με το Netflix και την εταιρεία Wizards of the Coast (πλέον θυγατρική της Hasbro) για την τηλεοπτική μεταφορά του πιο διάσημου παιχνιδιού με ανταλλάξιμες κάρτες, «Magic: The Gathering».

To «Magic: The Gathering» κυκλοφόρησε το 1993 και μετατρέπει τους παίκτες σε μάγους που λέγονται planeswalkers, οι οποίοι ρίχνουν ξόρκια, χρησιμοποιούν αντικείμενα και καλούν πλάσματα μέσα από τις κάρτες που έχουν στη συλλογή τους. Μόνο από το 2008 έως το 2016 τυπώθηκαν πάνω από 20 δισεκατομμύρια τέτοιες κάρτες…

Οι Ρούσο δηλώνουν «τεράστιοι φανς και παίχτες του “Magic: The Gathering” από τότε που κυκλοφόρησε, και το να μπορούμε να μεταφέρουμε όλες αυτές τις ιστορίες μέσω του animation αποτελεί ένα πραγματικό έργο πάθους για εμάς». Για τη σειρά λένε ότι θα «ενώσει τα είδη των θρίλερ, τρόμου και δράματος, με βαθιά αναπτυγμένους χαρακτήρες τους οποίους δεν βλέπουμε συχνά σε animation.»

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Game of thrones quiz: 20 «παρατσούκλια» χαρακτήρων που σιγουρα δε θυμάσαι!!!

Το YouTube ρίχνει «μαύρο» στο περιεχόμενο που υποκινεί το μίσος