in ,

«Death Stranding»: Το παιχνίδι που το PlayStation περίμενε τρία χρόνια

Το παιχνίδι-μυστήριο θα κυκλοφορήσει τελικά στις 8 Νοεμβρίου.

Από το 2016 ακούμε για το «Death Stranding», ένα παιχνίδι-υπερπαραγωγή από τον «πολύ» Χιντέο Κοζίμα, δημιουργό των «Metal Gear Solid». Όλα αυτά τα χρόνια κατά καιρούς κυκλοφορούσαν teasers που έδιναν εικόνα για τους διάσημους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού – ο Νόρμαν Ρίντους του «The Walking Dead», η Λεά Σεϊντού, ο Μαντς Μίκελσεν, ο σκηνοθέτης Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο κ.ά. –αλλά ταυτόχρονα ενίσχυαν ακόμη περισσότερο το μυστήριο γύρω από αυτό.

Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει ακριβώς το είδος του παιχνιδιού ή την υπόθεσή του, κάτι που ελάχιστα βελτιώθηκε με το ακόλουθο νέο τρέιλερ (οκτώμισι χορταστικά λεπτά) που συνοδεύει την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας: 8 Νοεμβρίου 2019, αποκλειστικά για PlayStation.

Έχουμε να περιμένουμε ένα νέου τύπου action game, όπου ο στόχος σου είναι να συνενώσεις τις απομονωμένες πόλεις μιας κατακερματισμένης κοινωνίας, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Σαμ Πόρτερ Μπρίτζες (Ρίντους). Βλέπουμε σκηνές εξερεύνησης, καταδίωξης και μάχης, όλες άψογα σχεδιασμένες, που αναμένεται να φέρουν το PS4 Pro στα όριά του. Σίγουρα στο επερχόμενο PlayStation 5 το παιχνίδι θα βρει περισσότερο χώρο να «αναπνεύσει».

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Ion Maiden», το video game που έκανε έξαλλους τους Iron Maiden

«Pokémon Sleep», το video game που παίζεις… στον ύπνο σου