in ,

«Sonic the Hedgehog»: το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε

Το γνωστό video game «Sonic the Hedgehog» έγινε ταινία και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στις οθόνες το 1996 βοήθησε να πωληθούν εκατοντάδες χιλιάδες παιχνιδομηχανές της Sega. Ο Σόνικ ο Σκατζόχοιρος δημιουργήθηκε ως αντίπαλο δέος του Σούπερ Μάριο της Nintendo, αλλά στην πορεία βρέθηκαν παρέα σε παιχνίδια όπως το «Mario & Sonic At The Olympic Games».

Αφού έγινε κόμικ και σειρά κινουμένων σχεδίων, ήρθε η ώρα να δούμε τον Σόνικ και στη μεγάλη οθόνη, σε live action εκδοχή. Το πρώτο τρέιλερ για το «Sonic The Hedgehog» μόλις κυκλοφόρησε.

Από τη φράση «φαίνεται πως θα πρέπει να σώσω τον πλανήτη σας» συμπεραίνουμε ότι ο Σόνικ είναι μάλλον εξωγήινος, που πέφτει στο δρόμο του αστυνομικού που υποδύεται ο Τζέιμς Μάρσντεν («Westworld»). Ενώ ο Τζιμ Κάρεϊ στο ρόλο του παραδοσιακού «κακού» των video games με τον Σόνικ, Dr. Robotnik ή Eggman, μοιάζει βγαλμένος από τα βαθιά 90s, με τις ίδιες γκριμάτσες και τα ίδια αστεία.

Το «Super Mario Bros.» του 1993 με τον μακαρίτη Μπομπ Χόσκινς ως Μάριο ήταν επικό… ναυάγιο. Αλλά στο δρόμο του Μάριο πολύ φοβούμαστε ότι θα βαδίσει (ή μάλλον θα τρέξει) και ο Σόνικ με αυτή την ταινία. Και κάτι τελευταίο: δεν μπορούσε να βρεθεί για το σάουντρακ του τρέιλερ πιο άσχετο τραγούδι από το «Gangsta’s Paradise» του Coolio…

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ GOURMET?!?

Λύσε το γρίφο αν μπορείς και γίνε πράκτορας της CIA