in ,

Λύσε το γρίφο αν μπορείς και γίνε πράκτορας της CIA

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της Αμερικής (CIA) απέκτησε λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram και η πρώτη της ανάρτηση αφορά ένα γρίφο, που αν τον λύσεις, ίσως να σου ανοίξει το δρόμο για τη στρατολόγησή σου.

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της Αμερικής (CIA) απέκτησε λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram και η πρώτη της ανάρτηση αφορά ένα γρίφο, που αν τον λύσεις, ίσως να σου ανοίξει το δρόμο για τη στρατολόγησή σου μεταξύ των Αμερικανών υπερπρακτόρων.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που αναρτήθηκε, βλέπουμε ένα γραφείο, το πιθανότερο μέσα στην Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Σύμφωνα, με το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, υπάρχουν 10 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στην φωτογραφία και ίσως σε βοηθήσουν στη λύση του γρίφου:

1) Ένα φυτό (plant), που συμβολίζει τους πράκτορες (plants) της υπηρεσίας σε διάφορα μέρη του κόσμου.

2) Ένα ρολόι όπου η ώρα έχει σταματήσει στις 08:46, όταν η πτήση 11 των Αμερικανικών Αερογραμμών έπεσε στο βόρειο πύργο των Δίδυμων Πύργων το 2001.

3) Ένας χάρτης της Ρωσίας και της Κίνας

4) Ένα χρυσό αγαλματάκι κουκουβάγιας που συμβολίζει την Αθηνά, τη θεά της σοφίας και εκ των συμβόλων της CIA.

5) Ένα μπλε μάτι, για τους κινδύνους που παραμονεύουν τους πράκτορες της CIA

6) Μια φωτογραφία του Τόνι Μέντεζ, πράκτορα της CIA που είχε την ευθύνη για τη διάσωση έξι υπαλλήλων της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράν το 1980.

7) Ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα, με τα οποία οι πράκτορες της υπηρεσίας αναγνωρίζονται μεταξύ τους.

8) Μια γκρι περούκα

9) Μια ταυτότητα με την φωτογραφία της διευθύντριας της CIA, Τζίνα Χάσπελ.

10) Μια σακούλα για την καταστροφή αποδεικτικού υλικού.

«I spy with my little eye…» (κατασκοπεύω με το μικρό μου μάτι), γράφει η λεζάντα στη φωτογραφία της CIA, με τον αινιγματικό γρίφο να παραμένει άλυτος. Σειρά σου να προσπαθήσεις.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, υπάρχουν κι άλλα επιμέρους στοιχεία, εντόπισέ τα και λύσε το γρίφο, αν μπορείς!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Sonic the Hedgehog»: το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε

My Vinyl Bag Vol.20 (MAY 2019)