in ,

Είδε 116 φορές το «Captain Marvel» για να μπει στο Βιβλίο Γκίνες

Μιλάμε για 14.268 λεπτά γεμάτα από «Captain Marvel»…

Πόσες φορές έχετε δει την αγαπημένη σας ταινία στο σινεμά; Τρεις; Πέντε; Ένας χειροπράκτης από το Ουέστον του Ουισκόνσιν είδε το «Captain Marvel» 116 φορές, χωρίς καν να είναι η αγαπημένη του ταινία. Απλά ήθελε να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες φορές που κάποιος είδε την ίδια ταινία στον κινηματογράφο.

Ο Στιβ Ρούπελ χρειαζόταν να δει την ίδια ταινία 104 φορές για να σπάσει το σχετικό ρεκόρ Γκίνες, αλλά πρόσθεσε άλλες 12 για να είναι σίγουρος ότι δεν θα του το κλέψει κανείς άλλος σύντομα. Έκανε κοπάνες από τη δουλειά του («μεγάλα διαλείμματα για μεσημεριανό» είναι ο όρος που χρησιμοποιεί στο παρακάτω βίντεο) και περνούσε στον ίδιο κινηματογράφο όλα τα σαββατοκύριακά του. Οι περισσότερες φορές που είδε την ταινία σε μια μέρα ήταν επτά.


Οι 116 φορές που είδε το «Captain Marvel» ισοδυναμούν με 14.268 λεπτά. Για να μη βαριέται, λέει ότι κάθε φορά εστίαζε σε διαφορετικές λεπτομέρειες το φόντο της ταινίας, ανακαλύπτοντας διάφορα trivia όπως για παράδειγμα την ακριβή ημέρα την οποία εκτυλίσσεται η δράση: 13 Ιουνίου του 1995.

Το να σπάει ρεκόρ Γκίνες είναι το χόμπι του Ρούπελ, ο οποίος είναι κάτοχος τεσσάρων ακόμη ρεκόρ. Ένα από αυτά είναι το τρέξιμο σε μαραθώνιο φορώντας τα περισσότερα t-shirt…

Πηγη

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Reunion για το καστ του «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», 30 χρόνια μετά!

«Jenny of Oldstones»: Το υπέροχο τραγούδι από το νέο «Game of Thrones» και η σημασία του – χωρίς spoilers