in , ,

E.R ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΌ

Αγαπητό μου ακροατήριο για να επιστρέφω στη διαδικτυακή μου δικαστική αίθουσα τα πράγματα δεν είναι καλά. Όσα κι αν είπα πήγαν χαμένα και ανακαλύπτω ότι με την απουσία μου έγιναν ακόμα χειρότερα.

Μετά από παροτρύνσεις αγαπητών αναγνωστών στον κ.Ριζηνό φόρεσα τον μαύρο μανδύα μου και αυτή τη φορά κατηγορούμενοι είναι οι ΠΑΊΧΤΕΣ(όπως και καθε φορά) . Θα μου πεις κύριε Δικαστά όλοι παίχτες είμαστε, ναι αλλά κάποιοι από εσάς είναι το χείριστο είδος παιχτών. Όπως είχα πει και παλαιότερα η κύρια αφορμή της πτώσης των δωματίων απόδρασης θα είναι ίδιοι οι παίχτες και σαν άλλος μέγιστος προφήτης αρχίζω και επαληθεύομαι. (Όταν με βλέπετε και έχω σοβαρό ύφος να με φοβάστε.)

Οι κατηγορίες είναι για διάφορες ομάδες παιχτών και σας παρακαλώ μέσα από τη σάτιρα που θα διαβάσετε να καταλάβετε και τις σοβαρές αλήθειες που κρύβουν.

Κατηγορούμενοι νούμερο 1:ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ.
Οι κανονιέρηδες είναι οι τύποι που κλείνουν αβέρτα δωμάτια το ένα μετά το άλλο χωρίς να θυμούνται καν ημερομηνίες και ώρες με αποτέλεσμα είτε να μην εμφανίζονται καθόλου γιατί το είχαν ξεχάσει είτε γιατί δε πρόλαβαν να πάνε από τη μια εταιρεία στην άλλη λόγω χρόνου. ΔΕ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ; Οι εταιρείες προσπαθούν να φτιάξουν όσο καλύτερα δωμάτια γίνεται πάνω στα θέλω των παικτών και το ευχαριστώ ποιο είναι; Εσείς να γίνεστε όλο και χειρότεροι. ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ μέχρι και δωμάτια που να σας πλακώνουν στο ξύλο έφτιαξαν (βέβαια προφανώς δεν έχουν κάνει καλή δουλειά γιατί θέλετε πολύ περισσότερο ξύλο) αλλά εσείς δε μπορείτε να σηκώσετε τα κουλά σας να πάρετε να ακυρώσετε μία κράτηση. ΟΟΟΧΙ.Πρέπει η εταιρεία να χάσει και το ελάχιστο έσοδο από μια ομάδα που ΙΣΩΣ θα έκανε κράτηση τελευταία στιγμή. Εγώ προσωπικά στη θέση σας θα ντρεπόμουν, εσείς παλι επειδή κουβαλάτε ΣΚΑΤΑ μέσα στο κεφάλι σας δεν παίρνετε χαμπάρι τιποτα.

Κατηγορούμενοι νούμερο 2: ΟΙ “ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΡΏΝΩ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ ”
Άκου να σου πω ΦΙΟΓΚΟ, από τη στιγμή που δέχτηκες μια υπηρεσία ψυχαγωγίας είσαι υποχρεωμένος και να πληρώσεις. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Τις απαιτήσεις του τύπου εγώ πλήρωσα 18 ευρώ και θέλω να δω τον ηθοποιό, θέλω όλο το προσωπικό να με αγκαλιάζει,να μου συστηθεί και να μου φέρεται σα βασιλιάς να τις βάλετε εκεί που ξέρετε και με μπόλικη αγάπη. Το γεγονός ότι πλήρωσες δε σε κάνει αυτομάτως τον ΝΤΑΒΑΤΖΗ της επιχείρησης. Το να ζητήσεις ευγενικά κάτι είναι στην ευχέρεια του ιδιοκτήτη/υπεύθυνου για το αν θα μπορεί να γίνει. Ο ηθοποιός για παράδειγμα επειδή είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ κι αυτός (το τονίζω γιατί κάποιοι το έχετε ξεχάσει) χρειάζεται κι αυτός έναν ελάχιστο χρόνο ανάπαυσης μέχρι να μπει η επόμενη ομάδα. Δεν έχει χρόνο να ακούσει τις δικές σου μπούρδες . Αν έχεις να του πεις κάποια θετικά ή αρνητικά μπορείς να τα πεις στον ιδιοκτήτη/υπεύθυνο κι αυτός θα τα μεταβίβαση. Οπότε όταν θα έρχεται η ώρα της πληρωμής κοφτε το ύφος των χιλίων καρδιναλίων μη σας θάψω στο λουνα παρκ της περιοχής σας.

Κατηγορούμενοι νούμερο 3: “ΘΑ ΜΑΣ ΚΌΨΕΙΣ ΚΆΤΙ ”
Εγώ προσωπικά το μόνο που θα σας έκοβα θα ηταν κανα κατακέφαλο. Γιατί να σου κάνω έκπτωση φίλε μου αν δεν ανήκεις σε μια από τις κατηγορίες που δικαιούνται έκπτωση (φοιτητές, άνεργοι); Εγώ έκανα έκπτωση στη ποιότητα του δωματίου που ήρθες να παίξεις; ΟΧΙ. Παζάρια δε γίνονται παντού. Δεν είσαι στο καπελαδικο ο Μητσάρας ο Μποεμ, είσαι σε μια εταιρεία που όταν έφτιαχνε τα δωμάτια δεν έκανε καμία έκπτωση στη ποιότητα της οπότε ΠΛΕΡΩΝΕ. (Μην ανησυχείς ξέρω ότι επειδή δεν σου εκανα έκπτωση θα μου θάψεις το δωμάτιό)

Κατηγορούμενοι νούμερο 4: “ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ”
Τι τίτλος είναι αυτός για παίχτες θα μου πει κάποιος. Εσείς πως θα κατονομαζατε ανθρώπους που πάνε σε δωμάτια απόδρασης είτε σπάνε (καταλάθος εξεπιτηδες) αντικείμενα, βρίζουν στα ίσα τους gm από τις κάμερες και τελευταίο και χειρότερο έχουν χτυπήσει ηθοποιούς. Εγώ λοιπόν αυτούς τους κατονομαζω ΑΣΧΕΤΟΥΣ με τα ER γιατί προφανώς και δεν πάνε να διασκεδάσουν αλλά για να κάνουν ζημιά. Αυτούς εγώ προτείνω να φτιαχτεί μια blacklist και να είναι κοινή στους ιδιοκτήτες και να τους ρίχνουν άκυρο. Αυτά που αναφέρω παραπάνω δεν είναι υπάγονται στην κατηγορία ατυχήματα. Τα ατυχήματα που μπορεί να συμβούν ξεχωρίζουν από αυτά που γίνονται επίτηδες.

Θα παρακαλούσα λοιπόν εσάς που ίσως να ταυτιστήκατε με τις παραπάνω κατηγορίες να γίνεται άνθρωποι και να βάλετε μυαλό. Στις εταιρείες που πηγαίνετε δουλεύουν άνθρωποι, ούτε ζώα ούτε σκλάβοι. Περιορίστε τις απαιτήσεις σας στο λογικό και γίνετε περισσότερο ευγενείς. Πριν πείτε την οποιαδήποτε βλακεία ή πριν δείξετε την οποία ηλίθια συμπεριφορά μπείτε στη θέση του συνομιλητή σας ή βάλτε στη θέση του τη μητέρα σας. Θα σας άρεσε κάποιος να της μιλάει έτσι; ΟΧΙ.

Για σήμερα δε θα πω αλλά, καταλαβατε ότι το σημερινό άρθρο δεν είχε τόση σάτιρα όσο τις προηγούμενες φορές γιατί κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται στα σοβαρά. Η απόφαση είναι πώς οι 3 πρώτες κατηγορίες είναι ένοχοι με 3ετη αναστολή για να αποδείξουν καλή συμπεριφορά. Η τελευταία κρίνεται ένοχη με ισόβιο αποκλεισμό από τα ER. Όσο και αν σας πονάει αυτό σας αξίζει. Λύεται η συνεδρίασις. Keep escaping!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πήγε Να Φάει Χταπόδι Και Εκείνο Ζωντάνεψε Και Του Επιτέθηκε

Στέφανος VS Ειρήνη