in ,

Οι “Guru” των E.R

I am back!

Χαίρεται χαίρεται!!! Σίγουρα χαίρομαι εγώ αλλά κάποιοι σήμερα ίσως κλάψουν με μαύρο δάκρυ, κάποιοι άλλοι ίσως βγουν στους δρόμους να με ψάξουν για να με απαγάγουν. Θα σας παρακαλέσω για κάτι, μη στέλνετε στους διαχειριστές της σελίδας και ρωτάτε ποιος είμαι γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ. ΒΛΕΠΩ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ. Είμαι κάτι σαν τον Batman, μόνο που εγώ αντι για σήμα στον ουρανό έχω εσάς να γράφετε αυτά που γράφετε (βλέπετε προσπαθώ με το ζόρι να είμαι κοσμιος) και τότε ξαφνικά εμφανίζομαι. Και λεω γραφετε γιατί στο σκαμνί σήμερα θα βρεθούν Οι “Guru” των ER. Ναι ναι ναι, όπως καταλάβατε σήμερα θα πούμε γι αυτούς που οι περισσότεροι από εσάς θέλετε να τους βρείτε και να τους ρίξετε κουτουλια που θα γκρέμιζε πόρτα. ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!!! Την αθυροστομία μου και την ωμότητα μου την γνωρίσατε και την αγαπήσατε στο προηγούμενο άρθρο μου,οπότε πάμε να εξηγήσουμε μερικούς λόγους που αρχίζει και μας ανεβαίνει η πίεση όταν τέτοιοι τύποι γράφουν κριτικές.
Ένας από τους λόγους ΣΤΡΟΥΓΚΑΝΟΒΛΑΧΕ υποτιθέμενε Guru είναι ότι με κουράζεις. Αλήθεια γίνεσαι τόσο κουραστικός σε σημείο να θέλω να πιάσω τα μάτια μου και να τα στρίψω. Δε γίνεται κάθε ΜΑ ΚΑΘΕ ΡΗΜΑΔΑ φορά που θα πας να παίξεις ένα δωμάτιο να μου γράφεις κριτική ένα τεράστιο κατεβατό. Τα σεντόνια είναι για να κοιμόμαστε ή και να μαζεύουμε ελιές. ΟΧΙ ΌΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΉ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΩΜΆΤΙΟ. Είτε παίξεις το μικρό σπίτι στο λιβάδι, είτε παίξεις των πόλεμο των άστρων θα γράψεις τα ίδια. ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΑ. Αυτό υποδεικνύει πόσο ανάγκη έχεις να γράψεις το κατεβατό σου για προβαλλεις τον εαυτό σου σαν ειδικό. Μάθε λοιπόν ότι και 3000 δωμάτια να παίξεις Guru δεν γίνεσαι. Guru θα γίνεις μόνο αν σου δώσουν ένα λουκέτο,λίγο συρματοσχοινο, ένα μαυροπίνακα και φτιάξεις ένα άρτιο δωμάτιο. Επίσης κουραζεις και τον κάθε παίχτη που θέλει να πάει σε ένα δωμάτιο και ψάχνει να βρει κριτικές, ο χρόνος που θα φάει για να τις διαβάσει θα είναι όσο θα χρειαζόταν άμα διάβαζε τα Άπαντα του Μακρυγιάννη. ΕΛΕΟΣ.
Φίλε μου ΤΥΡΟΧΛΕΜΠΕ Guru φτάνω και σε ένα πιο σοβαρό κομμάτι αυτό της αναξιοπιστίας σου. Ξέρεις ΠΑΡΑ πολυ καλά τι εννοώ. Είσαι αναξιόπιστος επειδή και ΣΚΑΤΑ να είναι το δωμάτιο θα πρέπει να μου το πλασάρεις εμένα ως χαβιάρι για να μη παρεξηγηθεί ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που σε θεωρεί ειδήμονα (δώσε μου ένα λεπτό γιατί ξερνάω) σε κάλεσε να πας να κάνεις τέστ το δωμάτιο και να του πεις τη γνώμη σου. Λεω ψέμματα; ΟΧΙ! Οπως επίσης οταν θα πας σε μια Εταιρεία και παίξεις και ΠΑΠΑΡΙΆ να ήταν το δωμάτιο επειδή στο τελος μπορεί ο ιδιοκτήτης να σου κάνει μια έκπτωση ή θα του τα έχεις κάνει ΤΣΟΥΒΆΛΙΑ για να σου κάνει πάλι θα μου γράψεις το κατεβατό σου για το πόσο γαμάτο ήταν. Ψέμματα; ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ. Είστε και εσείς βεβαία που ουτε για τέστ σας καλουν ούτε έκπτωση σας κάνουν όποτε τι κάνετε;; Γράφετε κριτική μέχρι και για την απόχρωση στους τοίχους και το στέλνετε στα τάρταρα οπότε αναγκάζεται μετά τον ιδιόκτητη είτε να σας καλεί για κάποιο τέστ είτε να σας κανει έκπτωση για να γλιτώσει από εσάς. ΤΙ; Δε το ειχατε σκεφτεί εσείς οι διάνοιες αυτο το ενδεχόμενο; Για βάλτε λίγο αυτό το πράγμα που βαραίνει το κρανίο να λειτουργήσει. Μήπως κάποτε όλοι εσείς οι ειδικοί ήσασταν αυτά τα μόνιμα παραπονιαρικα ΜΥΞΙΑΡΙΚΑ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ; Μήπως έχω δίκαιο;;(Η ερώτηση είναι ρητορική εννοείται πως έχω). Η πραγματική σημασία της κριτικής είναι να βοηθήσεις την εταιρεία να γίνει καλύτερη και για την ίδια και για να μπορούν οι επόμενοι παίχτες να φύγουν λίγο πιο ευχαριστημένοι από σένα. Οπότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι πολύ απλο, στο πέρας του δωματίου να πιάσεις τον ιδιοκτήτη, GM ή οποιονδήποτε σε υποδέχεται κατ ιδίαν και να του πεις τα λάθη, τις αστοχίες και τους προβληματισμούς σου στο δωμάτιο που έπαιξες. ΟΧΙ να πας να γράψεις δημόσια “Ναι καλό ηταν…Και τους είπαμε και μας ειπαν” γιατί πρώτον μωρή ΜΠΟΡΔΟΧΑ δεν με απασχολεί η στιχομυθία σας και δεύτερον μπορεί με τη βλακεία που θα γράψεις (γιατί βλακεια θα γράψεις προσπαθώντας να δείξεις το νοητικό σου επιπεδο) να στερήσεις πελατεία από την εταιρεία το οποίο γεγονός το ΣΚΑΤΕΝΙΟ κεφάλι σου δε μπορεί να καταλάβει τις επιπτώσεις που ακολουθούν(μείωση εσόδων, αναγκαστική μείωση προσωπικού, μη αποπληρωμή εξόδων και τέλος λουκέτο.) Τα πράγματα είναι απλά, μπαίνεις σε ένα από τα 200+ group(άλλο και τούτο πάλι αλλά θα τα πούμε σε άλλη δίκη) για ER γράφεις σε ποιό δωμάτιο πήγες, βάζεις μια βαθμολογία από το 0 έως το 10 σε χώρους,ατμόσφαιρα, acting ακόμα και να βαθμολογήσεις το προσωπικό και μέχρι εκεί. ΑΥΤΌ ΗΤΑΝ.
Για να μη μακρυγορώ και κουράζω ατυχείς μέρες υπάρχουν, διαφορετικά γούστα επίσης υπάρχουν γι αυτό μια αντικειμενική βαθμολογία είναι το καλύτερο απ όλα και τέλος, τα υπόλοιπα είναι περιττά. Αυτό είναι το πιο σωστό και το πιο τίμιο. Η ετυμηγορία είναι πώς είστε ένοχοι με ποινή να μην μπορείτε να γράψετε πάνω από 5 λέξεις κριτική για ένα χρόνο χωρίς αναστολή και σε μόνιμη παρακολούθηση. Έτσι μόνο θα στρώσετε χαρακτήρα. Λύεται η συνεδρίασης. (Σε όποιον δεν άρεσε το άρθρο να του περάσουν στη μύτη λουκέτο και να του δώσουν να φάει το κλειδί) keep escaping!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

My Vinyl Bag Vol.19 (MARCH 2019)

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΣΤΟ NETFLIX!!!