in , ,

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥ ESCAPER #5

Καλησπέρα Escapers! Καλή Χρονια να έχουμε και καλές αποδράσεις!

Μπήκε το 2019 δυνατά και ήδη ανακοινώθηκαν καινούργια δωμάτια,καινούργιες εταιρίες,όποτε ποιος τη χάρη μας…´Ορεξη να χούμε να παίζουμε… Χθες πήγαμε με έναν φίλο και συνεργάτη να παίξουμε ένα παιχνίδι…. Σύμφωνα με τη προσφιλή μας συνήθεια πήγαμε νωρίτερα για το γνωστό μπλαμπλά με την εταιρία αλλά και με αλλους συνδραπέτες..

Γνωρίσαμε λοιπόν μια ομάδα εμπειρίας 10 δωματίων και μοιράστηκε τη πρώτη της εμπειρία μαζί μας…. Ξεκίνησαν σε ένα δωμάτιο, εξαιρετικό και μάλιστα από τα ιδανικά για αρχάριους… Τα παιδιά μη γνωρίζοντας τπτ από το κόσμο των Escape είπαν να πάνε να δούνε τι παίζει,ανέφεραν στην εταιρία ότι δεν είχαν εμπειρία και μετά από το γνωστό briefing, το παιχνίδι ξεκίνησε!

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα των παιδιών, πέρασαν όλο το δωμάτιο λύνοντας μόλις το 10% του δωματίου…Ναι καλά ακούσατε! Μάλιστα δε τους δόθηκε βοήθεια για να προχωρήσουν παρακάτω. Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, δε γνωρίζω αν ζήτησαν βοήθεια, προσωπικά δε με ενδιαφέρει…Με ενδιαφέρει ότι κάποιοι άνθρωποι, καινούργιοι στο χώρο,είχαν μια υποτονική-βαρετή εμπειρία με μεγάλη πιθανότητα να μη ξανά παίξουν και να αποτρέψουν και μελλοντικούς escapers… Ας είμαστε ειλικρινείς…

Ποιος από εμάς θα περνούσε καλά αν έτρωγε 1 ώρα πάνω από 2 γρίφους;! Ποιος gm βλέπει αυτούς τους ανθρώπους να παίζουν πρώτη φορά να κολλάνε για τόση ώρα και δεν δίνει τουλάχιστον μια κατεύθυνση…και το κερασάκι στη τούρτα ;! Στο τέλος του παιχνιδιού τους προσφέρει έκπτωση για να ξαναπαίξουν το ίδιο παιχνίδι και να το δουν μέχρι το τέλος… Απαράδεκτο!Απογοητευτικό!

Όλοι εμείς που αγαπάμε το χώρο και τον στηρίζουμε αφιλοκερδώς, σε εποχή που οι τιμές στα δωμάτια έχουν πάρει τον ανήφορο, εμείς δε κάνουμε σπατάλες για να τα παίξουμε όλα, εμείς που παραμελούμε τις κοπέλες μας και δε βγαίνουμε όσο συχνά θέλουν,για να παίξουμε Escape,(σκεφτείτε μουρμούρα) απαιτούμε να μας σέβεστε όπως σας σεβόμαστε, να μας αντιμετωπίζεται όπως μας αρμόζει! Δεν πουλάτε μόνο προϊόν, αλλά και υπηρεσίες… Στόχος σας δεν είναι να μας βάλετε σε ένα δωμάτιο,απλά για να πάρετε τα χρήματα,στόχος σας πρέπει να είναι η όσο το δυνατό καλύτερη εμπειρία με σκοπό τη διασκέδαση!

Σας κούρασα, είναι αρχή του χρόνου, όμως μαρέσει να μοιράζομαι της σκέψεις μου μαζί σας! Τις σκέψεις ενός πορωμένου escaper!

Καλή χρονια!!!

Πλεον tamavroskyla.gr σου δίνουν την ευκαιρία να πάρεις το λόγο εσυ και να μοιραστείς τις ιδέες σου, τη γνώμη σου επώνυμα η ανώνυμα! Ρίξε μια ματία στις πολλές επιλογές που σου προσφέρουμε και αφού πρώτα κάνεις εγγραφή με το email σου, μοιράσου ότι θέλεις με όλη τη κοινότητα μας!!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η απολαυστική ανασκόπηση του «Morgan Freeman» για το 2018

My Vinyl Bag Vol.17 (January 2019)