in , ,

Η Αθήνα γέμισε γρίφους!

Riddle Bells 2018 : The Missing Presents

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα στο Κέντρο της Αθήνας το πρώτο Χριστουγεννιάτικο εξωτερικό παιχνίδι γρίφων : το Riddle Bells !

Ο πρώτος γρίφος στις ομάδες δόθηκε στις 18:30 και συνολικά το παιχνίδι διήρκησε περίπου τρεις ώρες, με τις τελευταίες ομάδες να τερματίζουν λίγο πριν τις δέκα!

Οι 35 ομάδες όχι μόνο ήρθαν αντιμέτωπες με αρκετούς γρίφους μεγάλης ποικιλομορφίας, παρατηρητικότητας, συνδυαστικούς, μαθηματικούς, έμπνευσης, φαντασίας ( ναι, για το έλφ μιλάω 🙂 ), πάντα μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων, αλλά και δεν ήταν λίγες οι φορές που έπρεπε να αλληλεπιδράσουν μα τους Game Masters προκειμένου να προχωρήσουν και να τρέξουν στο επόμενο σημείο του παιχνιδιού!

Σε όλη αυτήν την προσπάθεια ζωτικής σημασίας ήταν η βοήθεια που προσέφερε το EscapeAll καθώς φτιάχτηκε ολόκληρος μηχανισμός προκειμένου να μπορεί να κυλίσει το παιχνίδι ομαλά!

Στον τερματισμό η πρώτη ομάδα βρήκε τον χαμένο σάκο του Άη-Βασίλη με τα δώρα και όλες οι ομάδες είχαν την δυνατότητα να προσφέρουν οποιοδήποτε ποσό ήθελαν στην δωρέα στους «Φίλους του Παιδιού» βάζοντας το αντίστοιχο ποσό στον Χριστουγεννιάτικο Κουμπαρά!

Από την οπτική του δημιουργού, μπορώ να πω πως το κατευχαριστήθηκα, καθώς έβλεπα παντού χαμόγελα και ανθρώπους με όρεξη όχι μόνο να παίξουν, να τρέξουν και να λύσουν, αλλά και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους μέσω της δωρεάς!

Κάπου εδώ θεωρώ απαραίτητο να ευχαριστήσω όχι μόνο την ομάδα που μαζί το στήσαμε όλο αυτό, τον Βασίλη, την Ειρήνη και τον Νίκο, αλλά και όσους φίλους μας, μας στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο εκτελώντας χρέη Game Master!

Η όμορφη βραδιά έκλεισε στην Μητρόπολη, όπου και ξεκίνησε, και ευχαριστούμε όσους συντέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί! Τα λέμε του χρόνου τα Χριστούγεννα!

Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές!

Riddle Bells 2018 mic drop.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

6 νικητές και 6 χαμένοι από το κινηματογραφικό 2018

Οι ταινίες της εβδομάδας (27/12-02/01)