in ,

Το «The Walking Dead» αποκάλυψε τον πιο τρομακτικό «κακό» του

Και είναι γυναίκα!

Ποιος Κυβερνήτης, ποιος Νίγκαν, ποιοι κανίβαλοι του Terminus… Το «The Walking Dead» μόλις αποκάλυψε τον πιο τρομαχτικό «κακό» του μέχρι σήμερα, στην αφίσα που διαφημίζει το δεύτερο μισό της 9ης σεζόν.

Πρόκειται για την Alpha, αρχηγό των Whisperers, που θα υποδυθεί η Σαμάνθα Μόρτον. Για όσους δεν γνωρίζουν τους Whisperers από τα κόμικς και έχουν χάσει τα τελευταία – εξαιρετικά – επεισόδια της σειράς πριν από το διάλειμμά της, πρόκειται για μια συμμορία που γδέρνει τα ζόμπι, φοράει τα δέρματά τους σαν μάσκες και κυκλοφορεί ανάμεσά τους σπέρνοντας τον θάνατο.

 

Στα κόμικς η Alpha έχει ξυρισμένο κεφάλι, κάτι που η ηθοποιός Σαμάνθα Μόρτον έχει ξανακάνει στην ταινία «Minority Report» με τον Τομ Κρουζ. Δίπλα της, ως Beta (ο Νο.2 της συμμορίας) θα εμφανιστεί ο Ράιαν Χερστ. Δείτε την Alpha και στο teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο AMC.

Το «The Walking Dead» επιστρέφει στο AMC στις 10 Φεβρουαρίου, που σημαίνει ότι στην Ελλάδα μπορούμε να το περιμένουμε από το Fox τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 22.45.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

20 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ όποιος έχει σκύλο

Όταν οι Escapers διασκεδάζουν!!! (No Reason Night Party vol.2)