in

Screenshot στο Instagram! Πως να μη τη πατήσεις!

Επιτέλους βρήκες στο Instagram τη κοπελίτσα από το γυμναστήριο που τόσο καιρό μπανίζεις στο διάδρομο και σου πέφτουν τα σάλια…ο κολλητός σου σε πιέζει να του τη στείλεις να τη δει και συ, σαν γνήσιος επιδεικτικός γύπας κανείς screenshot και του τη στέλνεις…

ΟΥΠΣΣΣ, μόλις θυμήθηκες ότι την είχες πατήσει στο Snapchat.. πριν λοιπόν σε λούσει κρύος ιδρώτας, διάβασε τα παρακάτω για να δεις τι συμβαίνει στο Instagram!

Σα γνήσια μαυρόσκυλα σκοπός μας ειναι να προστατεύουμε τους αναγνώστες μας,όποτε καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα:

Κανείς δε θα ενημερωθεί αν έκανες screenshot το story του!!!Ουτε αν το δείτε παραπάνω από μια φορά!!!χαζέψτε άφοβα αδέρφια!!!Κανείς δε θα μάθει αν κάνεις screenshot τις φωτογραφίες του!!!(κρίμα πάντως,στο screenshot χαλάει η ποιότητα). Το ίδιο ισχύει και για τη συνομιλία του Instagram.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι όταν σε προσωπικό μήνυμα κάποιος σου στείλει μια φωτογραφία η βίντεο, κι εσυ κανείς screenshot, τότε το Instagram, σαν άλλος Αρτέμης Μάτσας, θα σε καρφώσει κατευθείαν!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ρώσος Ιερέας αναρτούσε στο Instagram φωτογραφίες με Gucci και Louis Vuitton!

Profiterole (Κέρδισε ένα οικογενειακό προφιτερόλ!)