in ,

Όλα όσα ξέρουμε για την τελευταία σεζόν του «Game of Thrones»

Σαν Λευκοί Οδοιπόροι, που ξεγλιστρούν μέσα από το κατεστραμμένο Τείχος, οι πληροφορίες για την όγδοη και τελευταία σεζόν του «Game of Thrones» έρχονται λίγες λίγες και κάνουν την ανυπομονησία μας να χτυπάει κόκκινο.

Μόλις χθες μάθαμε επίσημα ότι η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στον Απρίλιο του 2019, μέσα από το πρώτο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο HBO. Βέβαια νέες σκηνές δεν υπήρχαν ούτε για δείγμα, και αρκεστήκαμε σε ένα έξοχα μονταρισμένο best of των επτά σεζόν που προηγήθηκαν.

Ας δούμε τι άλλο ξέρουμε από όσα έχουν διαρρεύσει τους τελευταίους μήνες:

Τα επεισόδια είναι 6 και θα είναι extra large. Σίγουρα όχι δίωρα, όπως είχε ακουστεί και στη συνέχεια διαψευστεί, αλλά τα 90 λεπτά θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρα. Ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη σχετική ενημέρωση από το HBO.

Το πρώτο επεισόδιο αρχίζει με μία μεγάλη σκηνή στο Γουίντερφελ και έχει πολλές αναφορές στον πιλότο της σειράς, το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Αντί για την άφιξη του Βασιλιά Ρόμπερτ, όπως είχε γίνει τότε, έχουμε την άφιξη της Ντενέρις και της συνοδείας της. Πού το διαβάσαμε αυτό; Στο πρόσφατο αφιέρωμα του Entertainment Weekly που κυκλοφόρησε με την πρώτη επίσημη φωτογραφία της όγδοης σεζόν στο εξώφυλλό του.

Θα ραγίσουν οι καρδιές μας, υπόσχονται όλοι οι ηθοποιοί της σειράς που έχουν ερωτηθεί σχετικά, χωρίς να  μπορούν να δώσουν ούτε μία ακριβή ή ολοκληρωμένη απάντηση. Στεκόμαστε σε αυτά που είχε δηλώσει τον περασμένο Αύγουστο η Νάταλι Εμάνουελ (Μισάντεϊ), μία από τις ωραιότερες παρουσίες στη σειρά: «Υπάρχουν τόσοι πολλοί χαρακτήρες και ιστορίες που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους. Επομένως αυτή η σεζόν θα ικανοποιήσει πολύ τους θεατές, θα είναι πολύ συναρπαστική και θα ραγίσει τις καρδιές τους». Επιπλέον, όλα θα συμβαίνουν πολύ γρήγορα. «Αυτό που μπορείτε να περιμένετε από τη νέα σεζόν είναι ένα μεγάλο σπρώξιμο προς τα μπροστά. Όπως συνέβη στις δύο προηγούμενες σεζόν, ο ρυθμός γίνεται πιο γρήγορος και το διακύβευμα μεγαλύτερο. Τόσες πολλές ιστορίες πρέπει να βρουν το τέλος τους σε μόλις έξι επεισόδια».

Η Μητέρα των Μαχών..

..που θα δούμε σε ένα από τα νέα επεισόδια, κάνει την Μάχη των Μπάσταρδων από την έκτη σεζόν να μοιάζει με… παιδική χαρά. Τότε τα γυρίσματα είχαν κρατήσει 25 ημέρες, με 500 κομπάρσους, 600 μέλη συνεργείου και 70 άλογα. Όμως για τη σύγκρουση ζωντανών και νεκροζώντανων, ανθρώπων και Λευκών Οδοιπόρων (υποθέτουμε και δράκων) που θα δούμε το 2019, χρειάστηκε 55 συνεχόμενες νύχτες γυρισμάτων στο Τουμ της Βόρειας Ιρλανδίας! Ο βοηθός σκηνοθέτη Τζόναθαν Κουίνλαν είχε ανεβάσει (και αργότερα κατεβάσει) στο λογαριασμό του στο Instagram τη φωτογραφία μιας ευχαριστήριας κάρτας των παραγωγών προς τους συντελεστές που εργάστηκαν για τα γυρίσματα, συνοδεύοντάς τη με το σχόλιο: «55 συνεχόμενες νύχτες. 11 εβδομάδες. 3 τοποθεσίες. Ποτέ δεν θα ξαναδείτε κάτι παρόμοιο».

 

Επιστρέφει ο Ghost!

O πιστός ανταρόλυκος του Τζον Σνόου, δεν εμφανίστηκε καθόλου στην έβδομη σεζόν – προφανώς δεν έφτασε το μπάτζετ για τα ειδικά εφέ με τόσους δράκους στο πρόγραμμα. Από τον Απρίλιο, όμως, το λευκό θηρίο όχι μόνο θα εμφανιστεί, αλλά και θα αναλάβει δράση. «Θα τον ξαναδείτε, έχει αρκετό χρόνο στην 8η σεζόν», δήλωσε πρόσφατα ο υπεύθυνος των ειδικών εφέ της σειράς, Τζο Μπάουερ. «Είναι παρών και κάνει μερικά πολύ κουλ πράγματα». Πάλι καλά, γιατί με το στρατό των παγωμένων ζόμπι να έχει ρίξει το Τείχος και να προελαύνει, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Μια πολύ σπέσιαλ επανένωση.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο γυρίστηκε στο Μπέλφαστ ένα ειδικό αφιέρωμα με οικοδεσπότη τον Κόναν Ο’ Μπράιεν, που ένωσε ξανά το καστ της σειράς από όλες τις σεζόν, νεκρούς (που είναι και οι περισσότεροι) και ζωντανούς. Το αποκάλυψε ένας από τους πρώτους… πεσόντες, ο Σον Μπιν που υποδυόταν τον Νεντ Σταρκ στην πρώτη σεζόν.

Στη Nova, ως συνήθως.

Ήδη από τον περασμένο Μάιο η Nova προχώρησε στην ανανέωση της συμφωνίας με το ΗΒΟ. Πράγμα που σημαίνει ότι τα επόμενα χρόνια οι σειρές και οι ταινίες Α’ προβολής το HBO θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema. Περιμένουμε το ραντεβού μας με το «Game of Thrones» κάθε Δευτέρα, λίγες ώρες μετά από την προβολή του στις ΗΠΑ.

 

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Stranger Things Quiz

Οι ταινίες της εβδομάδας (15/11-21/11)