in ,

Οι ταινίες της εβδομάδας (08/11-14/11)

Ο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ σχεδιάζει τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία του Μεξικού και η Κλερ Φόι μεταμορφώνεται στο «κορίτσι στον ιστό της αράχνης».

Ληστεία στο Μουσείο

Στο Μεξικό, ο Χουάν Νούνεζ και ο Μπενζαμίν Γουίλσον αποφασίζουν ότι ήρθε επιτέλους η ώρα για κάτι ξεχωριστό, κι αυτό θα είναι να διαπράξουν τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία του Μεξικού και συγκεκριμένα στο Εθνικό Ανθρωπολογικό Μουσείο. Σκηνοθεσία: Αλόνσο Ρουιζπαλάθιος. Παίζουν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Σάιμον Ράσελ Μπιλ, Λιν Ζιλμάρτιν.

Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης

H Lisbeth Salander, η cult φιγούρα και ομώνυμος χαρακτήρας της σειράς βιβλίων «Millenium», επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Η νεαρή χάκερ και ο δημοσιογράφος Mikael Blomkvist βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα δίκτυο κατασκόπων, εγκληματιών του κυβερνοχώρου και διεφθαρμένων κυβερνητικών αξιωματούχων. Σκηνοθεσία: Φέντε Αλβάρεζ. Παίζουν: Κλερ Φόι, Σβέριρ Γκούντνασον, Λακίθ Στάνφιλντ, Σίλβια Χεκς.

Η Κοιλάδα των Σκιών

Σε ένα μικρό χωρίο της Νορβηγίας, ο Ασλάκ ζει με τη μητέρα του Αστρίντ. Ένα τραγικό γεγονός θα οδηγήσει τον Ασλάκ στο σκοτεινό δάσος πίσω από το σπίτι. Είναι όμως τα γεγονότα ή η φαντασία του που τον καθοδηγεί; Ένα ατμοσφαιρικό θρίλερ από την Νορβηγία. Σκηνοθεσία: Γιόνας Μάτζοφ Γκιουλμπράντσεν. Παίζουν: Αντάμ Εκελί, Καθρίν Φάγκερλαντ, Γιούργκεν Λάνγκελε.

Μη με αγγίζεις

Η Λόρα, ο Τόμας και ο Κρίστιαν ζουν ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία με μια βαθιά αίσθηση για τη ζωή. Προσπαθούν να ξεπεράσουν τις φοβίες τους και να βγουν από το καλούπι τους, να απελευθερωθούν. Σκηνοθεσία: Αντίνα Πιντίλιε. Παίζουν: Λόρα Μπένσον, Τόμας Λεμαρκίς, Ντερκ Λανζ.

Το Μυστικό της Πέτρα

Η Πέτρα δεν γνώρισε ποτέ τον πατέρα της. Όλη της την ζωή τής έκρυβαν επιμελώς την ταυτότητά του. Μετά το θάνατο της μητέρας της, ξεκινά μια έρευνα που την οδηγεί στον Γιάμε, έναν διάσημο καλλιτέχνη αλλά παράλληλα και έναν άνθρωπο που μπορεί να γίνει αδίστακτος με την πρόφαση της μαθητείας στο πλάι του. Στο δρόμο της για να αποκαλύψει την αλήθεια, η Πέτρα συναντά επίσης τον γιο του Γιάμε, Λούκας, καθώς και τη Μαρίζα, τη μητέρα του και σύζυγο του Γιάμε. Τότε, η ιστορία αυτών των χαρακτήρων αρχίζει να συνυπάρχει σε μια σπείρα κακίας, οικογενειακών μυστικών και βίας. Σκηνοθεσία: Χάιμε Ροζάλες. Παίζουν: Μπάρμπαρα Λένι, Μαρίζα Παρέδες, Χοάν Μποτέι.

Overlord

Μία ημέρα πριν από την έναρξη της μεγάλης απόβασης στη Νορμανδία, δύο Αμερικανοί ετοιμάζονται να ανατινάξουν έναν πυλώνα ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης σε ένα χωριό της Γαλλίας. Εκεί ανακαλύπτουν ότι οι ναζί διενεργούν μια σειρά από φριχτά πειράματα σε ένα εργαστήριο που βρίσκεται κρυμμένο στο χωριό. Σκηνοθεσία: Τζούλιους Εϊβερι. Παίζουν: Γιοβάν Αντέπο, Γουάιατ Ράσελ, Ματίλντ Ολιβιέ.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Escape Room: Κεφάλαιο Τεστ

«Πέφτει ο διακόπτης» στο Pirate Bay και άλλες 37 ιστοσελίδες