in

Οι ταινίες της εβδομάδας (4/10 -10/10)

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ταινία, «Ένα αστέρι γεννιέται», έχοντας στο πλευρό του τη Lady Gaga!

Ένα Αστέρι Γεννιέται

Σε αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Κούπερ ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνη Άλι. Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες. Σκηνοθεσία: Μπράντλεϊ Κούπερ. Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga.

Περίπτωση Συνείδησης

Ένας ευυπόληπτος ιατροδικαστής εμπλέκεται σε ένα τροχαίο, όπου τραυματίζεται ένα οχτάχρονο αγοράκι. Ο άνδρας προτίθεται να πληρώσει αποζημίωση στον πατέρα του παιδιού και να το μεταφέρει στο νοσοκομείο, αλλά εις μάτην. Το άλλο πρωί, βρίσκει στο νοσοκομείο το πτώμα του αγοριού που έχει μεταφερθεί εκεί για αυτοψία, αλλά η πρώτη γνωμάτευση δείχνει θάνατο από δηλητηρίαση. Σκηνοθεσία: Βαχίντ Τζαλιλβάντ. Παίζουν: Αμίρ Αγκάι, Χεντιγέ Τεχρανί, Ναβίντ Μοχαμαντζαντέχ.

 

Climax

Οι χορευτές, τα βινύλια, μια σανγκρία, τα κορίτσια, ένα παιδί, μια σημαία, μια σανγκρία, ένας διάδρομος, ένας καθρέφτης, ένα δάσος, μια σανγκρία, τα γέλια, το χιόνι, οι κραυγές, μια σανγκρία, οι χορευτές, μια γιορτή, ο Dj Daddy, μια σανγκρία, τα κορίτσια, μια σημαία, ένας διάδρομος, ένα μαχαίρι, ένας καθρέφτης, το αίμα… Ένα γκρουπ Γάλλων χορευτών συγκεντρώνεται σε μια απομονωμένη σχολή χορού για ολονύχτια πρόβα. Η γιορτή τους όμως σύντομα μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν ανακαλύπτουν ότι η σανγκρία που πίνουν είναι ποτισμένη με LSD. Σκηνοθεσία: Γκασπάρ Νοέ. Παίζουν: Σοφία Μπουτέλα, Ζιζέλλ Πάλμερ.

Ανυπακοή

Στην κοινότητα των Ορθόδοξων Εβραίων στο Χέντον του Λονδίνου επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη η «έκπτωτη» Ρόνιτ, για την κηδεία του ραβίνου πατέρα της. Εκεί θα έρθει, ξανά, αντιμέτωπη με το απαγορευμένο πάθος για το οποίο η κοινότητα την εξοστράκισε χρόνια πριν: την Εστι, τώρα παντρεμένη με έναν από τους επιφανείς άνδρες της κοινότητας. Σκηνοθεσία: Σεμπαστιάν Λέλιο. Παίζουν: Ρέιτσελ Βάις, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Αλεσάντρο Νιβόλα.

Ο Κύριος & το Όπλο

Ο Φόρεστ Τάκερ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη φυλακή, εκτός από τις φορές που απέδρασε από αυτήν. Μια από αυτές ήταν και στην ηλικία των 70 ετών, όταν τον συναντάμε να έχει αποδράσει από τη φυλακή του Σαν Κουεντίν για να συνεχίσει να «εργάζεται» ως ληστής τραπεζών παρά το… περασμένο της ηλικίας του. Στο πλευρό του και η γυναίκα που θα τον ερωτευτεί παράφορα, αλλά και μια μικρή ομάδα νέων και μεγαλύτερων κακοποιών που θα γοητευτούν από τη σαρωτική του προσωπικότητα. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λόουερι. Παίζουν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κέισι Άφλεκ.

Το Απίθανο Κοάλα

Ο Μπλίνκι Μπιλ είναι ένα μικρό και αξιαγάπητο κοάλα με μεγάλη φαντασία. Ένας εξερευνητής στην καρδιά, που ονειρεύεται να αφήσει την μικρή του πράσινη πόλη και να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. Όταν όμως ο Κύριος Μπιλ χάνεται σε ένα ταξίδι του, ο Μπλίνκι είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ο πατέρας του είναι ακόμα ζωντανός. Κάπως έτσι ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι, συναντάει νέους φίλους στην ατέλειωτη έρημο, σε μια περιπέτεια που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο έξω κόσμο μακριά από το σπίτι του. Σκηνοθεσία: Ντιν Τέιλορ.

Ο Εξαφανισμένος Φάκελος

Ο Ντάνι, έφηβος γιος της οικογένειας Αρνώ, εξαφανίζεται. Ο Φρανσουά Βισκόντι, ένας έμπειρος μα καταπονημένος ντετέκτιβ της αστυνομίας, αναλαμβάνει την υπόθεση και ξεκινά τις έρευνες για τον αγνοούμενο νεαρό, όμως ταυτόχρονα μοιάζει απρόθυμος να ασχοληθεί με τον δικό του 16χρονο γιο, Ντενί. Ο Γιαν Μπελαίλ, πρώην καθηγητής του Ντάνυ, όταν μαθαίνει για την εξαφάνιση, δείχνει έντονο ενδιαφέρον και προσφέρεται να συνεισφέρει στις έρευνες της αστυνομίας. Όμως, καθώς η υπόθεση οδηγείται προς μια λύση, τίποτα δεν είναι όπως μοιάζει…Σκηνοθεσία: Ερίκ Ζονκά. Παίζουν: Βενσάν Κασέλ, Ρομέν Ντιρίς, Σαντρίν Κιμπερλέν.

Venom

Κατά τη διάρκεια μιας απόκοσμης περιπέτειας ο Spider-Man απέκτησε μία καινούργια μαύρη στολή, που άλλαξε τη μορφή του και ενίσχυσε τις ήδη εκπληκτικές του ικανότητες, δυστυχώς όμως επηρέαζε τα συναισθήματά του καθιστώντας τον πιο επιθετικό και απρόβλεπτο. Έτσι αποφάσισε να απαλλαγεί από τη στολή του, η οποία ωστόσο θα καταλήξει στον Έντι Μπροκ, έναν ξεχασμένο δημοσιογράφο που αδίκως κατηγορούσε τον Πάρκερ για τα προβλήματά του. Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλήσερ. Παίζουν: Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σκέψεις ενός πορωμένου Escaper #4 (Πως να γίνεις καλύτερος Escaper)

Η τηλεοπτική σειρά “Star Wars” έρχεται και αυτή είναι η ιστορία της!