in , ,

DARK ( PopCorn #1 )

Το PopCorn, η νέα στήλη στα Μαυρόσκυλα, θα αφορά διάφορα TV-Series καθώς και αν είναι worth your time ή όχι!

The point is όμως ότι δεν θα αφορά η στήλη αυτή σειρές όπως το Stranger Things, το La Casa De Papel ή το Game Of Thrones που όλοι ξέρουμε και γουστάρουμε. Η στήλη θα αφορά όχι και τόσο διασημες σειρές, που είτε θα αποδειχθούν κακές, και έτσι εγώ θα έχω ξοδέψει απλά χρόνο από την ζωή μου για το τίποτα, είτε καλά κρυμμένα διαμάντια, που και εσείς αξίζει χωρίς αμφιβολία να δείτε..!

Σήμερα θα σας μιλήσω για το Dark, μια γερμανική σειρά του Netflix που μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή!

Σε μία μικρή πόλη της Γερμανίας λοιπόν, το Βίντεν, παρατηρούνται εξαφανίσεις δύο παιδιών. Λόγω αυτών, κρυφές πτυχές των ζωών όλων εκείνων που συνδέονται με τα παιδιά αυτά θα αποκαλυφθούν, καθώς και ένα τρομερό μυστικό, το οποίο ανατρέπει τα γεγονότα και μας μεταφέρει ακριβώς 33 χρόνια πίσω, στο 1986, στην ίδια πόλη!

Τώρα ίσως σκέφτεστε ότι είναι μια αντιγραφή του Stranger Things και για αυτόν ακριβώς τον λόγο βρίσκομαι εγώ εδώ, για να σας επιβεβαιώσω ότι δεν έχουν καμία σχέση οι δύο σειρές μεταξύ τους. Βέβαια αν σου άρεσε το Stranger, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λατρέψεις το Dark!

Η υπόθεση εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά στα πρώτα επεισόδια και αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, με σκόπο να βάλει και τον θεατή να σκεφτεί μαζί με τους πρωταγωνιστές. Δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέριες μαζί και έτσι επικρατεί ένα Mindfuck στο μυαλο σου καθώς προχωράνε τα επεισόδια, αλλά αν είσαι προσεκτικός ίσως να μπορέσεις να ενώσεις και μόνος σου τα κομμάτια το puzzle, καθώς η σειρά σου πετάει μόνη της μερικά hints, και αν τα πιάσεις, τα πιασες. Η σειρά επενδύει στους χαρακτήρες, στο να σου δείξει πολλές όψεις της προσωπικότητας τους και να χτίσει πάνω σε εκείνους με μαεστρικό τροπο, χωρίς παράλληλα να σου δίνει και πολλές πληροφορίες για εκείνους έτσι ώστε να επικρατεί το μυστήριο, χαρακτηριστικό ολόκληρης της πρώτης Season!Συνολικά, είναι ένα πανέξυπνο thriller μυστηρίου που καταφέρνει και σε κρατάει μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σου χωρίς να παίρνεις τα μάτια σου από εκείνη, με πολλά Plottwists, ένα όμορφο αλλά αρκετά μπερδεμένο -με την καλή έννοια- σενάριο, δυνατές προσωπικότητες στους χαρακτηρες και μια εκκεντρική μυστικιστική ατμόσφαιρα από την αρχή ως το τέλος!

Θα έλεγα πως σίγουρα αξίζει την προσοχή σας αλλά και τον χρόνο σας! Μέχρι τώρα έχει κυκλοφορίσει μια Season με 10 επεισοδια, τα οποία είναι διαθέσιμα στο Netflix!

Βαθμολογία: 9/10

Πώς σου φάνηκε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Escape room: The reality (Part 1).

5 από το πιο παράξενα χωριά του κόσμου