in

Τι θα δούμε τον Σεπτέμβριο στο Netflix

Η πολυδιαφημισμένη σειρά «Μανιακός» (Maniac, 21/9) με τους Τζόνα Χιλ και Έμα Στόουν κλέβει την παράσταση τον Σεπτέμβριο στο Netflix. Μια μαύρη κωμωδία 10 επεισοδίων βασισμένη στην ομώνυμη νορβηγική σειρά του 2014. Οι χολιγουντιανοί ηθοποιοί υποδύονται δύο ξένους που γνωρίζονται στην κλινική δοκιμή μιας νέας, μυστηριώδους φαρμακευτικής αγωγής. Σκηνοθετεί ο Κάρι Φουκουνάγκα που εντυπωσίασε με την πρώτη σεζόν του «True Detective».

Μπορεί η «Σιδερένια Γροθιά» (Marvel’s Iron Fist, 7/9) στον πρώτο κύκλο της να μην ενθουσίασε όσο ο «Daredevil» ή η «Jessica Jones», όμως ο δεύτερος δίνει υποσχέσεις για κάτι καλύτερο. Μετά την ήττα του Χεριού, η Τσάιναταουν βρίσκεται στο έλεος των αντίπαλων συμμοριών, ενώ ο Ντάνι πρέπει να προστατεύσει τους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ενδιαφέρουσα ακούγεται και η νέα ισπανική σειρά «Η Παναγιά της Θάλασσας» (La Catedral Del Mar, 1/9), όπου στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, ο αγώνας ενός δουλοπάροικου για πλούτη και ελευθερία προκαλεί την αντιπάθεια των ευγενών και την υποψία της Ιεράς Εξέτασης. Ενώ μια άλλη δημοφιλής ισπανική σειρά, «Οι Τηλεφωνήτριες» (Cable Girls, 21/9) μπαίνει στην τρίτη της σεζόν. Στα must του μήνα δεν πρέπει να παραλείψουμε και την πέμπτη σεζόν του «Μπότζακ Χόρσμαν» (Bojack Horseman, 14/9)

Στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix, τον μεγαλύτερο θόρυβο έχει κάνει το θρίλερ «Η Νύχτα των Λύκων» (Hold The Dark, 28/9), με τον Τζέφρεϊ Ράιτ (του «Westworld») να υποδύεται έναν ερευνητή άγριων ζώων που παγιδεύεται σε ένα οδυνηρό μυστήριο, όταν καλείται σε ένα απομονωμένο χωριό της Αλάσκας για να βρει τους λύκους που πήραν ένα ντόπιο αγόρι. Ενώ η ελληνικής καταγωγής Γαλλίδα Άννα Μουγκλαλίς υποδύεται μια ηθοποιό διάσημη για τις βίαιες σκηνές που έχει παίξει στο θέατρο Γκραν Γκινιόλ στο Παρίσι του ’30, στο γαλλικό θρίλερ «Πόσες Φορές να σε Σκοτώσω;» (La Femme La Plus Assassinée Du Monde, 7/9).

Το μενού των ταινιών γενικότερα είναι πολύ δελεαστικό τον Σεπτέμβριο, με το «Rogue One: A Star Wars Story» να κάνει δυναμική είσοδο από 1/9. Οι φίλοι των μπλοκμπάστερ μπορούν επίσης να δουν όλες τις ταινίες της σειράς «Η μούμια» (μαζί με το spin-off «The Scorpion King») επίσης από 1/9, ενώ από την ίδια μέρα θα είναι διαθέσιμες και άλλες αγαπημένες ταινίες όπως η «Αρπαχτή» του Γκάι Ρίτσι αλλά και το «Ο καθρέφτης έχει δύο πρόσωπα»της Μπάρμπρα Στράιζαντ. Τέλος, δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μέριλ Στριπ, οι «Πέρα από την Αφρική»και «Η Εκλογή της Σόφι» θα κάνουν πρεμιέρα στις 8/9. Όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, στο τρέιλερ που ακολουθεί.

 

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

60 χρόνια Michael Jackson!

Οι ταινίες της εβδομάδας (30/08-05/09)