in ,

Οι ταινίες της εβδομάδας (09/08-15/08)

Για όσους περνούν τα βράδια τους στην πόλη, οι παρακάτω πρεμιέρες θα είναι η ιδανική συντροφιά.

Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών

Ένας άγνωστου ταυτότητας ιός σαρώνει τη Νότια Κορέα, εξελίσσεται σε πανδημία και μεταμορφώνει τους κατοίκους της σε ζωντανούς νεκρούς. Η κυβέρνηση αναγκάζεται να θέσει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αλλά ούτε η κήρυξη του στρατιωτικού νόμου είναι αρκετή. Οι μοναδικοί σώοι επιβάτες μιας υπερταχείας με προορισμό το Μπουσάν, που έχει αποκλείσει τη μετάδοση του ιού, πρέπει να παλέψουν μέχρι θανάτου για να επιβιώσουν. Ο Seok-woo, ένας χωρισμένος χρηματιστής, θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια για να σώσει τη μικρή του κόρη. Στα 453 χιλιόμετρα αυτής της αιματηρής διαδρομής, θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν ζωντανοί. Σκηνοθεσία: Γεόν Σανγκ-Χο. Παίζουν: Γκονγκ Γιου, Γεόν Σανγκ-Χο.

Για Καλό και για Κακό

Ο πάντα σταθερός Ιρβάν, ένας εξπέρ στον καθαρισμό ορυχείων, ξαφνικά χάνει τον κόσμο του όταν μαθαίνει ότι ο πατέρας του δεν είναι στην πραγματικότητα πατέρας του. Παρά την τρυφερότητα που νιώθει για αυτόν τον άντρα που τον μεγάλωσε, ξεκινάει κρυφά να ανακαλύψει περισσότερα για τον κανονικό του πατέρα. Αυτός εντέλει είναι ένας γηραιός και ιδιαίτερα αγαπητός άντρας με το όνομα Ζοζέφ, τον οποίο ο Ιρβάν συμπαθεί άμεσα. Και καθώς τα καλά έρχονται ανά δύο, ο Ιρβάν συναντιέται με την ασταθή Άννα, την οποία ξελογιάζει. Μια ημέρα, καθώς πηγαίνει για επίσκεψη στον Ζοζέφ, ο Ιρβάν συνειδητοποιεί ότι η Άννα δεν είναι άλλη από την ετεροθαλή αδελφή του. Σκηνοθεσία: Καρίν Ταρντιέ. Παίζουν: Φρανσουά Νταμιέν, Σεσίλ Ντε Φρανς, Γκι Μαρσάντ, Αντρέ Βιλμς, Αλίς Ντε Λενκεσέν.

Παντρέψου με ρε Φίλε

Για να μπορέσει ο μαροκινός Γιασμίν να πάει να σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Παρίσι, όλοι οι συγγενείς και φίλοι του από το χωριό έδωσαν ένα μικρό ποσό, ότι μπορούσε ο καθένας. Το μέλλον του διαφαίνεται λαμπρό μέχρι που ο Γιασμίν αποτυγχάνει στις εξετάσεις και η φοιτητική του Visa αναγκαστικά δεν ανανεώνεται. Ο Γιασμίν δεν θέλει με κανέναν τρόπο να απογοητεύσει την οικογένεια του και μέσα στην απόγνωση του, προσπαθώντας να παραμείνει νόμιμα στην Γαλλία, παντρεύεται τον κολλητό του φίλο Φρεντ. Μόνο που την υπόθεση του στο γραφείο μετανάστευσης αναλαμβάνει ένας καχύποπτός επιθεωρητής αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον ψεύτικο γάμο. Όταν η υπερπροστατευτική μητέρα του Γιασμίν εμφανίζεται απροειδοποίητα και η Κλερ, ο έρωτας της ζωής του, κάνει ένα αναπάντεχο come back, το τέλειο σχέδιο του Γιασμίν αρχίζει να καταρρέει. Σκηνοθεσία: Ταρέκ Μπουνταλί. Παίζουν: Φιλίπ Λασό, Ταρέκ Μπουνταλί, Σαρλότ Γκαμπρί.

Έγκλημα στην Αμμοθύελλα

Ο δρ. Χάμπερμαν φτάνει στο τμήμα του ξενοδοχείου του Μποσκ ντε Μαρ αναζητώντας μια ευχάριστη και ευεργετική απομόνωση. Αυτό που δεν φαντάζεται είναι ότι σύντομα θα εμπλακεί σε μια πολύπλοκη κατάσταση, την οποία έχουν δημιουργήσει οι περίεργοι ένοικοι του ξενοδοχείου. Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Μάτσι. Παίζουν: Λουιζάνα Λοπιλάτο, Γκιγιέρμο Φραντσέλα, Χουάν Μινουχίν.

Ζωή σε Φιλμ

Το σύστημα εμφάνισης φωτογραφιών kodachrome διανύει τις τελευταίες του μέρες, γεγονός που οδηγεί δυο λάτρεις αυτής της μεθόδου, έναν πατέρα κι έναν γιο να ξεκινήσουν ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο προς το Κάνσας. Σκοπός να προλάβουν το τελευταίο φωτογραφικό εργαστήριο που το υποστηρίζει, πριν κλείσει τις πόρτες του για τα καλά. Σκηνοθεσία: Μαρκ Ράσο. Παίζουν: Εντ Χάρις, Τζέισον Σουντέικις και Ελίζαμπεθ Όλσεν.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Escape Hero #4

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (9/8/18)