in , , ,

Escape Hero #4

Φάκελος : Δημήτρης Βαρελάς (Paradox Project)

Ήταν μεσημέρι όταν έφτασα στο νεοκλασικό της οδού Χαροκόπου 93.Περίμενα να συναντήσω το Δημήτρη Βαρελά ,αντ’αυτου  όμως συνάντησα έναν ξεχασμένο  Θείο μου να με παροτρύνει  να ανακαλύψω τη πικρή αλήθεια! Μόνο αν τα κατάφερνα θα μπορούσα να βρω και το Δημήτρη..

Πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά όταν υπάρχει η πολυτέλεια της εικόνας, γιαυτό φίλοι μου δε θα σας κουράσω πολύ…

Το Δημήτρη τον γνώρισα τώρα και πραγματικά αμέσως κατάφερε να κερδίσει μια θέση στους αγαπημένους μου ανθρώπους που ασχολούνται με τα Escape.

Σοβαρός, ειλικρινής, με φοβερές ιδέες, δίνοντας έμφαση στη δύναμη της ομάδας μας μιλάει για τα πάντα(και για το Paradox 2).

Με μεγάλη μου χαρά αλλά και τιμή, σας παρουσίαζω τον Δημήτρη Βαρελά από το Paradox Project!!!

PS: Δε θα μπορούσα να μη σχολιάσω δυο πράγματα

1.Όποιος είναι εραστής των γρίφων, οφείλει να έχει πάει στο Paradox.

2.Paradox 2 απλά κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στα τοπ δωμάτια μου… εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα…απλά νομίζεις!!! (Δε συνεχίζω γιατί θα φωνάζει ο Παπαρουσάκης ότι του κλέβω τη δουλειά)

3.Δημήτρη χρωστάω ένα τραπέζι! Μετα το Otherside! Σε ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία και τα φανταστικά κουλουράκια (δεν ήταν γρίφος αυτός Ε;! η μήπως ήταν και τον φάγαμε ;!)

Paradox Project

Χαροκόπου 93 & Ελ. Βενιζέλου (Θησέως)
Καλλιθέα, 17676, Αττική
+30 2109523357

 

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι “άντρες” της Josaath

Οι ταινίες της εβδομάδας (09/08-15/08)