in , , ,

Τελικά τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (5/7/18)

Κάθε εβδομάδα, κι ένα ερώτημα, πολλές απαντήσεις από γυναίκες με διαφορετικό χαρακτήρα αλλά κι από διαφορετικές ηλικίες… Μια ανώνυμη εξομολόγηση για τις γυναίκες, κι ένα καλό “βοήθημα” για τους άντρες.
Αυτή την εβδομάδα..

«Επιτέλους έκανα για πρώτη φορά έρωτα με το αγόρι μου,δυστηχώς τα πράγματα δε πήγαν οπως τα φανταζόμουν….ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι;!»

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φανταζόμουν..
Ξυπνησα. Σιγά μην είχα αγόρι.Π.
Έχω φύγει κατευθείαν 😂😂 Α.
Το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι;; Να παρω ταξι και να φυγω.. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ…νταξει η πρωτη φορα ειναι περιεργη οποτε θα ξαναπροσπαθουσα..αν εβλεπα οτι δεν.. και τις επομενες φορες ισως το συζηταγα αν με ενδιεφερε πολυ..αν ηταν και σε ολα τα αλλα μετριος..θα ανοιγα φτερα για αλλες πολιτείες…Δ.
Πρώτη αντίδραση…ξενερώνω. Με παραπανω σκέψη όμως, οκ, cool. Συμβαίνουν αυτά. Έχουμε όλοι τις μέρες μας και ειδικά σε αυτό τον τομέα πολλά μπορεί να έφταιξαν. Σίγουρα δίνω μια δεύτερη ευκαιρία και μη σου πω και τρίτη. Αν το προβλημα συνεχιστεί όμως… Μάλλον δε φτάνουμε στη τέταρτη!!Ν.
Το πρωτο πρωτο πραγμα που σκεφτομαι ειναι ….εαν εφταιξα εγω σε αυτο.Ε.
ΧΑΧΑΧΑ!!! Το εχω ζησει δυο φορές αυτο το πραγμα. Την πρώτη οταν αυτη η στιγμή ειχα συνειδητοποιήσει οτι βαριόμουν τόσο πολύ που σκεφτόμουν πραγματικα οτι να’ναι μεχρι και και αν ειχα ταισει τον Λεωνίδα το ψάρι μου και τις μπουρμπουλήθρες του. Μετά την σκέψη μου αυτη ήρθε να την σταματήσει μια σταγόνα ιδρώτα απο τον παρτενέρ στο ματι μου το οποίο με προσγειωσε τοσο πολυ στην πραγματικότητα που απλά ηθελα να φύγω τρέχοντας. Μην στα πολυλογώ αυτο έκανα με μια δικαιολογία του κωλου και τον αφησα κυριολεκτικά με το πουλι στο χέρι. Οσο τον είδες εσυ ξανά άλλο τόσο και εγώ. Την δεύτερη φορα νταξ ηταν απλα μια κακη πρώτη φορά.Ι.
Θεε μου πόσο μικρό είναι …πόσο μεγάλα λόγια έλεγε … Κ.
Δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο!!! Τ.
Τι θέλει και επανάληψη ;!; Α.
Φύγε και πίσω μη γυρίσεις να μου μιλήσεις μη τολμήσεις!!Ε.
Πολύ σεμνή διατύπωση χαχα! Έπρεπε να πεις ξεκάθαρα.. Έκανα σεξ με τον τύπο που μόλις γνώρισα αλλά δεν ταιριάξαμε!
Η ακόμα καλύτερα με τον “τελειο” τύπο που βγαίνουμε το τελευταίο διάστημα για να δεις και κατά πόσο μετράει αυτό αν όλα τα άλλα είναι καλά !!!
Σε αυτό το κομμάτι σπάνια υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ειδικά στην ηλικία μας ! Δε θα είχε πάρει τον τίτλο “αγόρι μου” εάν δεν είχα εξακριβωσει από πρίν ότι είναι (πολύ) συμβατός με εμένα στο συγκεκριμένο τομέα!Ε.
Ε…σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα…Μ.
Σκεφτεσαι μηπως ηταν λογω της πρωτης φορας και περιμενεις να δεις αν θα βελτιωθει η χημεία στη συνεχεια. Τι κανεις αν δε βελτιωθει ειναι αλλο ερώτημα.Α.
Δε μου έχει συμβει…οποτε δε μπορω να δωσω απάντηση. Δε ξερω πως θα σκεφτομουν αν συνεβαινε.Χ.
Έμπαινε ;!; Σ.
Θα σκεφτώ ότι θα του μάθω εγώ τα κόλπα ώστε να βελτιωθεί..!! Ι.
Χμμμ οτι η πρωτη φορα (ευτυχως) δεν ειναι ποτε αντιπροσωπευτικη…ή μηπως ειναι;; 😂😂😂 Κ.
Ίσως να είχε άγχος, άλλωστε δύσκολα το βρίσκουν τα ζευγάρια από την πρώτη φορά..Την επόμενη φορά θα πάμε καλύτερα και θα τον “κατευθύνω” κι εγώ εκεί που θέλω..Ε αν δε βγει κι αυτό, θα δούμε! Α.
Δεν απογοητεύομαι!!!! Με την εξάσκηση όλα διορθώνονται!!! Αλλιώς το κουβαδάκι μου και σε άλλη παραλία 😂 😂😂😂 Φ.
Δε θα ξαναρχισω σχεση πριν το σεξ 😂 Μ.

Εσυ έχεις διαβάσει ολα όσα θέλουν οι γυναίκες ;;; Όχι ;;; Πάτησε εδώ για να τα μάθεις ολα !!!

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (05/07-11/07)

My Vinyl Bag Vol.11 (July 2018)