in , , ,

Escape Hero #3

 Φάκελος: Βεργίνα Σαββίδη

Ήταν μεσημέρι,περίπου ένα χρόνο πριν, όταν αποφασίσαμε να πάμε να παίξουμε, τον μυστηριώδη θάνατο του Edgar A.Poe. Η ιεροτελεστία του Escape Room, για μένα, ξεκίνησε από τη προηγούμενη μέρα, καθώς μου αρέσει να διαβάζω κριτικές και να ξέρω στο περίπου τι είναι αυτό που θα παίξω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όλοι μιλούσαν για μια φανταστική game master, με φοβερές προτάσεις αλλά και με τεκμηρειωμένες απόψεις. Ψήθηκα ακόμα πιο πολύ κ ανυπομονούσα να έρθει η ώρα για να βρεθούμε στο Exodus και φυσικά να γνωρίσω τη Βεργίνα.

Πήγαμε, παίξαμε, αλλά δυστυχώς ένα γρήγορο b2b που κλείσαμε τελευταία στιγμή, δε μας έδωσε την ευκαιρία να πούμε πολλά…. Από τότε αρκετές φορές βρισκόμαστε ένα βήμα πριν κάνουμε «ρεκόρ» σε αρκετά δωμάτια και ένα όνομα πάντα ήταν πάνω από μας….Βεργίνα…(το Cursed Willy με πείραξε δε σας κρύβω…)

Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζω μια από τις αγαπημένες μου παίκτριες (πάνω από όλα) με 200+ δωμάτια στο ενεργητικό της, ιδιοκτήτρια αλλά και GM.


Βεργίνα σε ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!!!

 

http://exodusescapegames.gr/

Δερβενίων 41
10681 Αθήνα, Ελλάδα
Τηλ: 695-3006555
Email: exodusathens@gmail.com

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι κυρίες της αυλής στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης

Το μυστήριο του Κάσπαρ Χάουζερ που δεν λύθηκε ποτέ