in

Όλα όσα γνωρίζουμε για την τρίτη σεζόν του «Stranger Things»

Αφού το καστ της πολύ επιτυχημένης σειράς του Netflix «Stranger Things» επαναδιαπραγματεύτηκε και ανέβασε κατά πολύ τις αποδοχές του, όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν. Η οποία θα διαδραματίζεται ένα χρόνο μετά την προηγούμενη, το καλοκαίρι του 1985.

Τι άλλο γνωρίζουμε για το «Stranger Things 3»; Ο παραγωγός της σειράς Σον Λέβι έκανε προ ημερών κάποιες αποκαλύψεις. Η πρώτη έχει να κάνει με δύο ζευγάρια. Ο Μάικ με την Ιλέβεν, όπως και ο Λούκας με τη Μαντ Μαξ, θα είναι μαζί στο ξεκίνημα της σεζόν. «Βέβαια είναι παιδιά 13-14 χρονών, επομένως τι σημαίνει ο έρωτας σε αυτό το στάδιο της ζωής; Δεν μπορούν να είναι απλές και σταθερές σχέσεις και θα έχει πλάκα αυτή η αστάθεια», σχολίασε ο Λέβι.

Ο παραγωγός μίλησε επίσης για τον χαρακτήρα του Στιβ, του πρώην νταή που γύρισε στο σωστό δρόμο και τώρα είναι κάτι σαν μέντορας για τα μικρότερα αγόρια – κερδίζοντας το παρατσούκλι Dad Steve. «Φυσικά και δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη η μαγεία του Dad Steve. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά κυριολεκτικά νιώθω πως εκεί στην περίπτωσή του βρήκαμε χρυσωρυχείο».

Και για το τέλος, μία αναφορά στην ποπ κουλτούρα της εποχής. Όπως στο δεύτερο κύκλο η «ταινία της χρονιάς» ήταν το «Ghostbusters», στον τρίτο κύκλο να περιμένετε αναφορές στο «Επιστροφή στο μέλλον». Το οποίο είναι έτσι και αλλιώς ξανά στην επικαιρότητα χάρη στο «Ready Player One» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, όπου ο ήρωας οδηγάει το αυτοκίνητο-χρονομηχανή της ταινίας του 1985.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χάος, σαμουράι και Nirvana στο νέο τρέιλερ του «Westworld»

Οι περιοχές της Αθήνας που φιλοξένησαν αγαπημένα σίριαλ