in , ,

Πώς ξεκινούν τη μέρα τους 5 από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι «τροφοδοτεί» μερικά από τα πιο ιδιοφυή μυαλά αυτού του κόσμου; Η διατροφή τους θα πρέπει να είναι σίγουρα γεμάτη με τροφές, που τούς χαρίζουν ενέργεια και πνευματική διαύγεια. Επειδή όμως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αποφασίσαμε να εστιάσουμε στο πώς ξεκινούν τη μέρα τους 5 από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο.

1. Μπιλ Γκέιτς

Ο ιδρυτής της Microsoft ξεκινά μάλλον ανορθόδοξα τη μέρα του, αφού επιλέγει ένα από τα πιο ανθυγιεινά ποτά: Coca Cola διαίτης. «Μόλις πάω στο γραφείο, συνήθως ανοίγω ένα κουτάκι Coca Cola διαίτης. Κατά τη διάρκεια της μέρας, μπορεί να πίνω 3 ή 4», είχε γράψει στο blog του.

2. Χάουαρντ Σούλτς

Ο διευθύνων σύμβουλος των Starbucks ξεκινά τη μέρα του -με τι άλλο;- φρέσκο καφέ. «Ξυπνάω 5-5.30 το πρωί, και φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να φτιάξω λίγο καφέ», είχε πει σε συνέντευξή του. Το αγαπημένο ρόφημά του είναι espresso macchiato, ενώ πολλές φορές επιλέγει και καφέ φίλτρου με κάποιον από τους καφέδες των Starbucks που προέρχονται από την Ινδονησία.

3. Μπαράκ Ομπάμα

Σε αντίθεση με τον παραπάνω κύριο, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι διόλου φίλος του καφέ. Αντί αυτού, συνήθως επιλέγει νερό, πράσινο τσάι ή χυμό πορτοκαλιού για να ξεκινήσει τη μέρα του.

4. Έλον Μασκ

Απ’ ό,τι φαίνεται όταν μπαίνεις στη λίστα Forbes με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη, δεν σού μένει και πολύ ελεύθερος χρόνος για πρωινό. Γι΄ αυτό και ο συνιδρυτής της Τesla Inc, ξεκινά τη μέρα του με μια πολύ γρήγορη κούπα καφέ.

5. Τζακ Ντόρσεϋ

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Twitter έχει μια πολύ αυστηρή πρωινή ρουτίνα, την οποία ακολουθεί βρέξει χιονίσει. Ξυπνά στις 5.30 το πρωί, ώστε να προλάβει να κάνει διαλογισμό για 30′, να γυμναστεί και να πιει με την ηρεμία του το καφεδάκι του σπίτι.

Λες αν κόψουμε και εμείς το πρωινό και το ρίξουμε στους καφέδες, να γίνουμε δισεκατομμυριούχοι;

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πορτοκαλί χιόνι στην Ευρώπη λόγω αφρικανικής σκόνης

Αστέρια Michelin 2018: Παραμένουν ως έχουν στην Ελλάδα. 2 αστέρια για τον Konstanin Fillipou!