in

Αστέρια Michelin 2018: Παραμένουν ως έχουν στην Ελλάδα. 2 αστέρια για τον Konstanin Fillipou!

Ανακοινώθηκαν χθες τα αστέρια Michelin για τις Main Cities of Europe 2018. Αμετάβλητη η εικόνα στην Αθήνα, όμως το νέο είναι τα δύο αστέρια που κέρδισε ο Konstantin Filippou για το ομώνυμο εστιατόριό του στη Βιέννη.

Ο Konstantin Filippou (φωτό) κέρδισε χθες το δεύτερο πολυαναμενόμενο αστέρι του για το εστιατόριό του στη Βιέννη. Ο σεφ, στο ομώνυμο εστιατόριό του, δημιουργεί μια κουζίνα βασισμένη στην αγνότητα των υλικών και στις επιρροές τόσο από την ελληνική όσο και την αυστριακή κουζίνα. Ο Konstantin Filippou γεννήθηκε στο Graz της Αυστρίας από Έλληνα πατέρα και Αυστριακή μητέρα. Πριν ανοίξει το δικό του εστιατόριο στη Βιέννη πέρασε από σπουδαία εστιατόρια μεταξύ των οποίων τα Steirereck, Gordon Ramsay London, Le Gavroche, Arzak κ.λπ.

Όσα πρέπει να ξέρεις για τα αστέρια Michelin 2018!

Αυτό ήταν και το βασικό νέο με ελληνικό ενδιαφέρον από τα φετινά αστέρια Michelin (εκτός βέβαια από το αστέρι του Mavrommatis στο Παρίσι λίγο νωρίτερα). Κατά τα άλλα ο οδηγός Michelin επέδειξε για μια ακόμη χρονιά την γνωστή δυσκαμψία του αφήνοντας απολύτως αμετάβλητη την εικόνα στην Αθήνα. Έτσι, Σπονδή και Funky Gourmet διατηρούν τα δύο αστέρια τους και τα Βαρούλκο, Botrini’s & Hytra το ένα, ενώ Αθήρι, Nolan και Οικείο διατηρούν τα Bib Gourmand τους. Οι υπόλοιποι επίδοξοι κάτοχοι αστεριών θα περιμένουν για μια ακόμη χρονιά …και βλέπουμε.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πώς ξεκινούν τη μέρα τους 5 από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον κόσμο;

Την Πρωταπριλιά ίσως πέσει στη Γη ο κινεζικός διαστημικός σταθμός «Τιανγκόνγκ-1»