in

Το «Assassin’s Creed» ταξιδέυει στην αρχαία Ελλάδα (?)

Οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο Ραφαέλ Λακόστ, καλλιτεχνικός διευθυντής της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών «Assassin’s Creed» ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία από τις διακοπές του στην Ελλάδα. Ήταν οι βράχοι των Μετεώρων, και αμέσως οι ακόλουθοί του «τσίμπησαν».

Αμέσως άρχισαν οι ερωτήσεις του τύπου «Αναζητάς έμπνευση για το επόμενο Assassin’s Creed;». Στις οποίες ο Λακόστ επέλεξε να απαντήσει αινιγματικά:

Αυτό το Still και το κλείσιμο του ματιού στο τέλος, όπως ήταν φυσικό, δεν πέρασαν απαρατήρητα. Και ήρθαν και «κούμπωσαν» με τις παλαιότερες φήμες ότι στο «Assassin’s Creed: Origins», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, ο ήρωας Bayek δεν θα εξερευνούσε μόνο την αρχαία Αίγυπτο, αλλά και την Ελλάδα και τη Ρώμη. Όμως ο χάρτης του παιχνιδιού έγινε τεράστιος και αποφασίστηκε να κρατηθεί μόνο η Αίγυπτος, με την Ελλάδα και τη Ρώμη να «πρωταγωνιστούν» σε επόμενα παιχνίδια, πιθανώς μία τριλογία με περιπέτειες του Bayek.

Από τις διακοπές του στη χώρα μας, πάντως, ο Λακόστ είχε ποστάρει κι άλλες φωτογραφίες:

Ίσως εκείνοι που ονειρεύονται έναν Ασασίνο να κάνει το χαρακτηριστικό leap of faith από την Ακρόπολη, να δουν κάποια στιγμή το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα… Ακόμη μάλιστα και μέσα στο 2019, αν πιστέψουμε τα όσα ακούγονται στα εξειδικευμένα fora του παιχνιδιού. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε μία ανάλυση των θεωριών πάνω στο θέμα:

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι ταινίες της εβδομάδας (22/03-28/03)

Αστικός μύθος: Το ΟΚ προέρχεται όντως από το ελληνικό «Όλα Καλά»;