in

Πότε εδώ…Πότε εκεί!!

Ωωωωω, καλώς το φιλαράκι μου το καλό!! Έλα κάτσε να σε φιλέψω κάτι! Σήμερα θα σε κεράσω τρία διαφορετικού είδους και ύφους δωμάτια. Την μία θα γίνεις ο Tom Cruise, την άλλη ενας κρατούμενος που έχει καταδικαστεί για κάτι πολύ κακό (ναι ξέρω ότι έφαγες μόνος σου όλα τα μελομακάρονα), την επόμενη ένα ζωντανό πείραμα φυσικής. Αυτήν την εβδομάδα, θα δείξεις πολλά πρόσωπα του εαυτού σου και είμαι σίγουρος ότι αν μπεις στον ρόλο για τα καλά, θα το καταδιασκεδάσεις. Αλλά εεε; Πρόσεχε!! Μην το πιστέψεις πολύ και έχεις μπλεξίματα;;; Πάμε λοιπόν…

1.Thomas Crown

  • Εταιρία: The Mastermind
  • Περιοχή: Μοναστηράκι
  • ∆υσκολία: 7,5/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 3
  • Προτείνεται για: Όλες τις ομάδες
  • ∆ιαρκεια: 60 λεπτά

Εεεεπ ψηλά τα χέρια!!! Σε τσάκωσα κάθαρμα!! Κοιτάς πίσω τρομαγμένος και απογοητευμένος και βλέπεις τους αστυνομικούς να σε σημαδεύουν με τα νεροπίστολά τους.
(Μία ώρα και 10 λεπτά πριν…..): Έφτασες στο μοναστηράκι και στην εταιρεία mastermind. Το ευγενικό προσωπικό, σου εξηγεί ότι πρέπει να κλέψεις την προτομή της θεάς υγείας. Παρόλο, που το κάνεις για καλό σκοπό χρησιμοποιείς παράνομα μέσα για να το πετύχεις. Έχεις πολλά εργαλειάκια τα οποία και χρησιμοποιείς για να κάνεις την τέλεια ληστεία. Αν ήθελες ποτέ να την δεις λίγο thug life, εδώ είναι η ευκαιρία σου. Η διακόσμηση είναι σε οκ επίπεδα, πιστή στην θεματική του δωματίου, αλλά δεν σε νοιάζει τόσο γιατί έχεις έναν σκοπό. Οι γρίφοι είναι εύκολης προς μέτριας δυσκολίας και σε κάνουν να σκεφτείς σαν κλέφτης. Απαιτεί κάποια παρητηρητικότητα και ψάξιμο οπότε ένας από την ομάδα ας είναι δυνατός σε αυτά τα skills. Γενικά, τα 60 λεπτά θα περάσουν πολύ γρήγορα και ωραία, όμως προσοχή μην σε πιάσει η αστυνομία, γιατί την έβαψες φίλε μου καλέ!

Θετικά:
Ροή, εργαλεία, γρίφοι, χώροι, φιλόξενο προσωπικό
Αρνητικά:
Ένας γρίφος πιστεύω είναι λίγο εκτός θέματος και χρονοβόρος

Βαθµολογία (προσωπική): 9 / 10

2. Guantanamo

  • Εταιρία: Great Escape
  • Περιοχή: Ψυρρή
  • ∆υσκολία: 9/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 4
  • Προτείνεται για: Ομάδες με εμπειρία 7+ δωματίων
  • ∆ιαρκεια: 60 λεπτά

Να σαι λοιπόοον!!! Είδες τι παθαίνεις όταν πας να κλέψεις προτομές υγείας και δεν προσέχεις; Σε μεταφέρανε λοιπόν σηκωτό στην κούβα και στην πιο διάσημη φυλακή στον κόσμο. Και τώρα escapeοκρατούμενε θα πρέπει να βρεις τρόπο να αποδράσεις από εκεί μέσα, προτού έρθουν και σου πάρουν το κεφάλι. Γενικά, η φυλακή έχει ωραία ατμόσφαιρα και διακόσμηση απλή, λιτή και ψυχρή. Οι γρίφοι που θα συναντήσεις είναι σε ένα λίγο πιο δυνατό επίπεδο δυσκολίας και απαιτούν συγκέντρωση, παρατηρητικότητα και λίγο συνδυαστική σκέψη. Οι περισσότεροι είναι εντός του θέματος με δύο-τρεις εκτός, αλλά δεν σε νοιάζει γιατί είναι πολύ όμορφοι. Θα πρέπει να σκεφτείς και λίγο σαν φυλακισμένος για να λύσεις κάποια πράγματα και το τέλος του είναι αρκετά ωραίο και έντονο. Λοιπόν, θα σε περιμένω στο ελικόπτερο για 60 λεπτά. Αν δεν τα καταφέρεις, χάρηκα που σε γνώρισα!

Θετικά:
Γρίφοι, ατμόσφαιρα, χώροι, ροή
Αρνητικά:
Δύο-Τρεις γρίφοι ήταν εκτός concept

Βαθµολογία (προσωπική): 9,5 / 10

3. Frankenstein’s Legacy

  • Εταιρία: Braincells
  • Περιοχή: Πειραιάς
  • ∆υσκολία: 9/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 3
  • Προτείνεται για: ομάδες με 10+ δωμάτια στο ενεργητικό τους
  • ∆ιαρκεια: 90 λεπτά

Πέρασες από φυλακές, έγινες κλέφτης, εεεε δεν περνάς μωρέ και για ένα μικρό πειραματάκι στον Πειραιά; Βασικά, εσύ θα είσαι το πείραμα, γιατί μόνο εσύ μπορείς να ικανοποιήσεις τις σκοτεινές ορέξεις του τρελογιατρού. Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά, ένας γιατρούλης θέλει να κάνει την διπλωματική του βασιζόμενος στον Φρανκενστάιν και εσύ θα του δώσεις αυτό που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το πείραμα. Εύκολο; Όχι! Γιατί πρέπει να λύσεις, δύσκολους αλλά όχι πολλούς γρίφους για να το καταφέρεις. Απαιτούν μια συνδυαστική σκέψη καλή και αρκετή παρατήρηση και ψάξιμο. Η διακόσμηση και η ατμόσφαιρα τα σπάνε, πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι αυτό. Και τώρα πάμε στην έκπληξη του δωματίου, χε χεεεε δεν θα είσαι μόνος σου σε αυτό το εργαστήρι! Κάτι θα υπάρχει εκεί μέσα που θα σουλατσάρει πέρα δώθε και θα σου κάνει παρεούλα! Άντε λοιπόν, για να σε δω πως θα τα βγάλεις πέρα με τον τρελογιατρό!!!

Θετικά:
Διακόσμηση, ατμόσφαιρα, γρίφοι, ροή, ηθοποιός
Αρνητικά:
Κάποια πράγματα είναι λίγο χρονοβόρα

Βαθµολογία (προσωπική): 9,5 / 10

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τα 10 καλύτερα εξώφυλλα δίσκων όλων των εποχών!

My Vinyl Bag Vol.4 (December 2017)