in

10 διάσημα κινηματογραφικά ζευγάρια που δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον στην πραγματική ζωή!

Πολλά του κινηματογράφου ψεύτικα και αλλιώτικα από την πραγματικότητα, αυτό το έχουμε πει αρκετές φορές. Τι έχεις να πεις ωστόσο για τις πιο ερωτικές σκηνές που έχουν υπάρξει ποτέ στο σινεμά και μετά από αυτό το άρθρο, κάθε φορά που θα τις βλέπεις ξανά, θα ξέρεις ότι τα ζευγάρια στην πραγματικότητα απεχθάνονταν ο ένας τον άλλον; Ξέρω θα σου γκρεμιστεί ο κόσμος, αλλά από την άλλη είναι λογικό να μην ταιριάζουμε με όλους. Έτσι και οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν έχουν ιδέα για το ποιοι θα είναι οι συμπρωταγωνιστές τους.Αμέτρητες είναι οι δηλώσεις που έχουν βγει στη δημοσιότητα από πρωταγωνιστές που λένε τα χειρότερα για το κινηματογραφικό τους ταίρι. Έχουμε ακούσει περιπτώσεις με το που βλέπει ο ένας τον άλλο να θέλει να κάνει εμετό, κάποιος να έχει άσχημη μυρωδιά σώματος ή αναπνοής. Τα λέμε και τα ξαναλέμε ότι όσα βλέπεις στον κινηματογράφο, ελάχιστα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ορίστε κάποια από τα πιο διάσημα ζευγάρια της μεγάλης οθόνης που στην πραγματική ζωή, σιχαίνονταν ο ένας τον άλλο:

#1 Ρέιτσελ ΜακΆνταμς & Ράιαν Γκόσλινγκ – Το Ημερολόγιο (2004)

Το Ημερολόγιο είναι ένα masterpiece. Πρόκειται για μία δημοφιλή ταινία που εξακολουθούμε να βλέπουμε έως και σήμερα. Έχουμε χαλάσει κούτες με χαρτομάντιλα βλέποντάς την και τα μάτια μας έχουν πρηστεί από το κλάμα. Το διάσημο ζευγάρι που παρακολουθούσαμε να είναι τόσο αγαπημένο και να ζει ένα μεγάλο έρωτα στην ταινία, στην πραγματικότητα δεν άντεχε ο ένας τον άλλο. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, το ζευγάρι φώναζε και τσακωνόταν όλη την ώρα, ενώ ο Γκόσλινγκ είχε ζητήσει να αντικατασταθεί η ΜακΆνταμς από μία άλλη ηθοποιό. Μετά από όλα αυτά βέβαια, κατέληξαν να έχουν σχέση για 3 χρόνια. Τι να πεις;!

#2 Νικ Νόλτε & Τζούλια Ρόμπερτς – Πρωτοσέλιδος Έρωτας (1994)

Οι δυο τους δε συμπαθούσαν καθόλου ο ένας τον άλλο και δε δίσταζαν να το δείξουν με την πρώτη ευκαιρία. Η έλλειψη χημείας μεταξύ των ηθοποιών ήταν τόσο έντονη στα γυρίσματα, που κάποιες σκηνές έπρεπε να γυριστούν χωριστά. Μετά το άνοιγμα της ταινίας στους κινηματογράφους, η Τζούλια Ρόμπερτς χαρακτήρισε τον Νόλτε σε συνέντευξη της στο New York Times ως «γοητευτικό και καλό, αλλά κάποιες φορές εντελώς αηδιαστικό τύπο». Ο Νόλτε απάντησε: «Δεν είναι ωραίο να αποκαλείς κάποιον αηδιαστικό. Αλλά έτσι κι αλλιώς είναι κακός άνθρωπος. Όλοι το ξέρουν αυτό.»

 


#3 Τζένιφερ Γκρέι & Πάτρικ Σουέιζι – Dirty Dancing (1987)

Σύμφωνα με το Σουέιζι: «Υπήρχαν στιγμές που την έπιανε η βλακεία της και μας ανάγκαζε να γυρίζουμε την ίδια σκηνή ξανά και ξανά. Υπήρχαν στιγμές που είχαμε τριβή μεταξύ μας. Κάποιες φορές ξεσπούσε σε κλάματα όταν κάποιος την κριτίκαρε.» Ε, δε λες ότι πλακώνονταν κιόλας, αλλά τα θεματάκια του ο Σουέιζι με την Γκρέι τα είχε. Αν είναι όπως τα λέει κι εκείνη φερόταν έτσι αντιεπαγγελματικά, τότε έχει τα δίκια του.

 


#4 Κλερ Ντέινς & Λεονάρντο ΝτιΚάπριο – Romeo + Juliet (1996)

Ήταν κι οι δυο τους νεαρούδια τότε. Εκείνη 16 κι εκείνος 22. Ο μεν ΝτιΚάπριο ήταν πολύ πλακατζής, ενώ εκείνη ήταν μαζεμένη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις μεταξύ τους. Όταν οι κάμερες έσβηναν, οι δυο τους δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά. Η Ντέινς τον θεωρούσε ανώριμο κι εκνευριστικό κι εκείνος την έλεγε φαντασμένη κι απόμακρη. 15 χρόνια αργότερα, προτάθηκε στην Ντέινς να συμμετάσχει στο καστ της ταινίας “J.Edgar ” δίπλα στον ΝτιΚάπριο κι εκείνη είπε «Όχι, ευχαριστώ.»

 


#5 Ντακότα Τζόνσον & Τζέιμι Ντόρναν – 50 αποχρώσεις του Γκρι (2015)

Πληροφορίες εκ των έσω λένε ότι οι δυο πρωταγωνιστές της πιο πολυσυζητημένης ταινίας του 2015, δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά στην πραγματική ζωή. Ίσως να ήταν μία προστατευτική ασπίδα για τον Ντόρναν ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά και για την Τζόνσον η οποία βρισκόταν σε σχέση όσο γυριζόταν η ταινία. Κατά τη γνώμη μου, η ταινία ήταν απαίσια και δεν καταλαβαίνω όλο τον ντόρο που έγινε γύρω από εκείνη. Anyways.

 


#6 Κέιτ Μπεκινσέιλ & Λουκ Γουίλσον – Vacancy (2007)

Πίσω από τις κάμερες για την Μπέκινσειλ, ο Γουίλσον ήταν μία ντίβα κι ένας playboy που απεχθανόταν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γουίλσον εμφανιζόταν καθυστερημένα στα γυρίσματα και καυχιόταν για το πόσες γυναίκες έριχνε. Μία μέρα εκείνη ήταν τόσο απεγνωσμένη που του έστειλε μία φωτογραφία της που έλεγε: «Διάβασε τις ατάκες σου, κοιτάζοντάς την. Είναι καλύτερο και για τους δυο μας.»

 


#7 Τζένιφερ Άνιστον & Τζέι Μορ – Εραστής σε Τιμή Ευκαιρίας (1997)

Η Άνιστον ήθελε για συμπρωταγωνιστή της τον Τέιτ Ντόνοβαν, το σύντροφό της στη ζωή. Όταν επελέγη ο Τζέι Μορ, φρόντισε να του το δώσει να το καταλάβει και στα γυρίσματα. Εκείνος αποκάλυψε ότι ήταν τόσο κακιά μαζί του που ήθελε να πηγαίνει στο σπίτι της μητέρας του και να κλαίει μετά τα γυρίσματα. Η Άνιστον έχει πει ότι ο Μορ ήταν από τους πιο βαρετούς εραστές που είχε ως συμπρωταγωνιστή έβερ. Άουτς. Αυτό πόνεσε.

 


#8 Σάρον Στόουν & Γουίλιαμ Μπάλντουιν – Sliver ( 1993)

Η Σάρον Στόουν δε χάρηκε καθόλου με την επιλογή του συμπρωταγωνιστή της, Γουίλιαμ Μπάλντουιν. Καθ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων πραγματικά τον βασάνιζε. Σε μία σκηνή μάλιστα όπου έπρεπε να φιληθούν, εκείνη του δάγκωσε τη γλώσσα τόσο δυνατά που ο άνθρωπος δεν μπορούσε να μιλήσει για μία εβδομάδα. Μετά από αυτό, τσακώνονταν διαρκώς στο σετ.

 


#9 Ντέμπρα Γουίνγκερ & Ρίτσαρντ Γκιρ – Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν (1982)

Η Γουίνγκερ έχει αναφέρει πως το να φιλάς τον Γκιρ είναι λες και φιλάς έναν τοίχο. Ο ένας δε συμπαθούσε καθόλου τον άλλο και υπήρχε αδιαφορία κι από τους δύο εξίσου. Όταν το 2008 η Γουίνγκερ θα πρωταγωνιστούσε στη βερσιόν του Broadway για το «Guess who’s coming to dinner?» και πρότειναν στον Γκιρ να είναι ο συμπρωταγωνιστής της, εκείνος απάντησε απλά ένα «Μπα».

 


#10 Σέλμα Μπλερ & Τσάρλι Σιν – Anger Management (2012)

Ο Τσάρλι Σιν είχε μεγάλη επιτυχία στο Two and a Half Men όπου έπαιζε έναν γυναικά ο οποίος μεθούσε διαρκώς. Το κακό είναι ότι αυτός του ο ρόλος έγινε πραγματικότητα οπότε τον έδιωξαν από τη σειρά. Παρόλα αυτά τα ψωμιά του δε φαγώθηκαν έτσι απλά. Επελέγη να πρωταγωνιστήσει στη σειρά Anger Management με συμπρωταγωνίστρια τη Σέλμπα Μπλερ. Εκείνη ανέφερε ότι αργούσε να εμφανιστεί στα γυρίσματα και ήταν τεμπέλης. Το αποτέλεσμα ήταν η Μπλερ να διωχτεί από τη σειρά.

Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 λόγοι για να αγαπήσετε τα Χριστούγεννα 

Οι ταινίες της εβδομάδας (23-29/11)