in , ,

Πραγματικές ιστορίες… τρόμου από το Halloween!

Μερικές ιστορίες βγαλμένες από την πραγματική ζωή είναι τόσο τραγικές που σε αναγκάζουν να ξεκινήσεις από το τέλος τους. Όπως και τόσο τρομακτικές που οι εμπνευσμένες από το Halloween μοιάζουν μπροστά τους με παιδικά παραμύθια.

Candyman

Πρωταγωνιστής σε μία από τις πιο φρικιαστικές ιστορίες από τη συγκεκριμένη ημέρα (31η Οκτωβρίου) είναι ο Ronald Clark O’Bryan, ο οποίος εκτελέστηκε στην Αμερική αφού σκότωσε τον 8χρονο γιο του Timothy δηλητηριάζοντας με κυάνιο τις καραμέλες του το 1974. Ο άκαρδος πατέρας (photo) από το Τέξας ευελπιστούσε να καρπωθεί την παχυλή αποζημίωση από την ασφάλεια ζωής που είχε κάνει στα δύο του παιδιά, ωστόσο για να μην κινήσει υποψίες έδωσε καραμέλες και σε ακόμη τέσσερα παιδάκια.

Ο Τίμοθι ήταν το μοναδικό από αυτά που κατάπιε τα γλυκύσματα…

Λάθος επιλογή στολής!

Δύο χρόνια πριν, ένα κοριτσάκι 9 ετών πυροβολήθηκε από συγγενή της έξω από το σπίτι της στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού πάρτι. Φορούσε ολόμαυρο αποκριάτικο κοστούμι και ένα μαύρο καπέλο με λευκή φούντα.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε (και έπεισε) πως πέρασε τη μικρή για… ασβό!

Chainsaw… classacre

Η φάρσα ενός δασκάλου πήρε αδιανόητη τροπή όταν ένας 15χρονος μαθητής έσπασε το γόνατο του, με τους γονείς του να καταθέτουν αγωγή διεκδικώντας 100.000 δολάρια.

Ο εκπαιδευτικός από τη Μασαχουσέτη θεώρησε καλή ιδέα να μπει στην τάξη με μάσκα και αλυσοπρίονο ως άλλος… Leatherface από τη διάσημη ταινία τρόμου «The Texas Chainsaw Massacre». Από την άλλη, ο άτυχος μαθητής από την τρομάρα του θεώρησε καλή ιδέα να το βάλει στα πόδια, σκοντάφτοντας σε μια καρέκλα!

Που είναι το πάρτι;

Το 1992, ένας 16χρονος Ιάπωνας από πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών πυροβολήθηκε θανάσιμα, ψάχνοντας ένα πάρτι για το Halloween.

Ο Yoshihiro Hattori και ο Webb Haymaker (επίσης από το πρόγραμμα) έφθασαν σε σπίτι στο Baton Rouge της Louisiana, ωστόσο χτυπώντας το κουδούνι δεν πήραν ποτέ απάντηση, αποφασίζοντας έτσι να πάνε από την πίσω πόρτα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, Rodney Peairs (photo) άνοιξε πυρ εναντίον τους νομίζοντας ότι ήταν κλέφτες.

Οι δύο μαθητές είχαν τη λάθος διεύθυνση…

Το δέντρο της φρίκης

Όταν οι ντόπιοι στο Frederica του Delaware των ΗΠΑ είδαν ένα πτώμα να κρέμεται από ένα δέντρο την ημέρα του Halloween το 2005, νόμισαν πως πρόκειται απλά για μια τρομακτική διακόσμηση. Δυστυχώς, έκαναν λάθος.

Ήταν το σώμα μιας 42χρονης γυναίκας, το οποίο κρεμόταν για τρεις ώρες πριν ένας από τους κατοίκους συνειδητοποιήσει τη φρικιαστική πραγματικότητα.

Αυγά και… σφαίρες!

Τη νύχτα του Halloween το 1998, ο 21χρονος Karl Jackson πήγε την κοπέλα του να πάρει τον 9χρονο γιο της από ένα πάρτι. Όπως περίμεναν ωστόσο, μια ομάδα εφήβων άρχισε να πετά αυγά στο αυτοκίνητό τους.

Ο Jackson αποφάσισε να βγει από το όχημα και να ζητήσει εξηγήσεις. Επιστρέφοντας σε αυτό, ένας από τους νεαρούς έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε από πίσω στο κεφάλι…

Ο δολοφόνος δεν συνελήφθη ποτέ…

Ζήλια και… αίμα!

Αφού πέρασε το Halloween του 2004 μοιράζοντας γλυκίσματα, μαζί με δύο συγκατοίκους της, στα παιδιά που χτυπούσαν την πόρτα του σπιτιού της στο Napa Valley της Καλιφόρνια, η Lauren Meanza έπεσε να κοιμηθεί, για να ξυπνήσει τις πρώτες πρωινές ώρες από ουρλιαχτά.

Τρέχοντας στα δωμάτια των συγκατοίκων της, βρήκε τις Adriane Insogna και Leslie Ann Mazzara μέσα σε λίμνη αίματος.

Ο Eric Copple, ο αρραβωνιαστικός μιας φίλης της Adriane, καταδικάστηκε αργότερα για το διπλό φονικό. Λέγεται ότι ζήλευε παρανοϊκά τη φιλία της Adriane με τη σύντροφό του, μαχαιρώνοντας έτσι με μανία τις δύο γυναίκες.

Το Χλοοκοπτικό!

Μπορεί για κάποιους να φαινόταν αστείο, ωστόσο για κάποιους άλλους αυτή η φάρσα για το Halloween ήταν τόσο ρεαλιστική που κάλεσαν το 911, καταγγέλλοντας ότι ένας άνθρωπος είχε παγιδευτεί κάτω από ένα χλοοκοπτικό!

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που έφθασαν στο σημείο στη Βόρεια Καρολίνα, ανάμεσά τους και παραϊατρικό προσωπικό, ανακάλυψαν ότι το παραμορφωμένα και ματωμένο «σώμα» ήταν στην πραγματικότητα μια… κούκλα.

Φλεγόμενη κόλαση

Το 2010, ένας έφηβος στην Αυστρία, αν και δεν τον λες και… σπίρτο, κατάφερε να βάλει φωτιά στα… σκέλια του!

Το 13χρονο αγόρι είχε, μαζί με έναν 10χρονο φίλο του, όχι μόνο τη φαεινή ιδέα να πυρπολήσουν μια τσουλήθρα (αφού την περιέλουσαν με βενζίνη), αλλά και την ακόμα… φαεινότερη να τη σβήσουν ολισθαίνοντας!

Τελικά υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού όταν το παντελόνι και τα εσώρουχά του άρπαξαν φωτιά…



Πηγή

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Halloween: Τι είναι και πως ξεκίνησε.

Ο Τρόμος ξαναχτυπά!