in ,

Ανηλικοί δολοφόνοι. 20 Ιστορίες που σοκάρουν.

Είναι πολύ περισσότερες οι περιπτώσεις απ’οσες πιστέυουμε.. Τα δικαστήρια συνήθως δείχνουν επιείκεια σε παιδιά που διαπράττουν εγκλήματα καθώς συνήθως προέρχονται από προβληματικό περιβαλλον και υπάρχει η ελπίδα για αναμόρφωση του χαρακτήρα τους. Στην παρακάτω λίστα έχουμε τρομερά αποκρουστικές ιστορίες παιδιών δολοφόνων που συγκλονίζουν :

 

1# Jon Venables και Robert Thompson

Αυτοί οι δύο 10χρονοι, τον Φεβρουάριο του 1993 απήγαγαν τον 2 ετών James Bulger απο το εμπορικό κέντρο New Strand Merseyside στην Αγγλία που ήταν με τη μάμα του. Οδήγησαν το παιδάκι 4 χιλιόμετρα μακριά, σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό που το κακοποιήσαν τόσο βάναυσα που η ακριβής αιτία θανάτου ήταν αδύνατο να εντοπιστεί.  Στα 18 τους ήταν ελέυθεροι με περιοριστικούς όρους..

 

2# Sandra and Beth Andersen

Οι 2  Καναδές αδερφές 15 και 16 χρονών έπνιξαν τη μητέρα τους στη μπανιέρα το 2003. Οι έφηβες, βοήθησαν τη μητέρα τους να μεθύσει, και της έδωσαν κρυφά ισχυρη δόση του φαρμάκου Tylenon πριν τη δολοφονήσουν.

 

 

3# Brenda Spencer

Το 1979 η 16χρονη τότε Brenda Spencer άρχισε να πυροβολεί στο προαύλιο του σχολείου της σκοτώνοντας τον διευθυντή και τον επιστάτη. Όταν ο δικαστής τη ρώτησε το λόγο η απάντηση της ήταν:  “Σιχαίνομαι τις Δευτέρες”, ενώ εχει δηλώσει πως νιώθει εν μέρει συνυπέυθυνη για τα περιστατικά πυροβολισμών σε σχολεία καθως ήταν η πρώτη που έκανε κάτι τέτοιο.

4# Daniel Bartlam

Ο Daniel, ήταν 15 χρονών το 2011 όταν παραδέχτηκε πως δολοφόνησε τη μητέρα του με το σφυρί της φωτογραφίας και μετά έκαψε το πτώμα της. Οι αρχές αποδίδουν το αποτρόπαιο έγκλημα του 15χρονου στο οτι είχε επηρρεαστεί απο τις πολλές ταινίες τρόμου που έβλεπε τις οποίες λάτρευε.

5# Mary Bell

Στα 10 της μόλις χρόνια διέπραξε τον πρώτο της φόνο το 1968 στραγγαλίζοντας ένα 4χρονο αγόρι. Έναν χρόνο αργότερα με τη βοήθεια μιας φίλης της κακοποίησε ένα αγόρι 3ων ετών με ένα ψαλίδι, το στραγγάλισε και χάραξε τα αρχικά του ονόματος της  στο στομάχι του. Η Mary κυκλοφορεί ελέυθερη από το 1980 με άλλο όνομα.

6# Joshua Phillips

Ή περίπτωση του Joshua Phillips συγκλόνισε την Αμερική τον Νοέμβριο του 1998 όταν ήταν 14 χρονών.  Ο Joshua ήταν ακόμα ένα παιδί που προερχόταν απο προβληματικό περιβάλλον. Ο αλκοολικός πατέρας του είχε καθημερινά ξεσπάσματα οργής και ξυλοφόρτωνε αυτόν και την μητέρα του.

Ένα απόγευμα μια 8χρονη γειτόνισσα του, του χτύπησε το κουδούνι και του πρότεινε να παίξουν baseball, παίζοντας, η μπάλα χτύπησε την 8χρονη Maddie στο μάτι, και εκείνη άρχισε να κλαίει δυνατά απο τον πόνο. Ο Joshua τρομοκρατήθηκε και φοβούμενος το ξύλο που θα έτρωγε από τον πατέρα του, πήγε με το ζόρι την Maddie σπίτι του και προσπαθούσε επί 15΄ να την στραγγαλίσει με το καλώδιο του τηλεφώνου. Όταν είδε οτι το άτυχο κορίτσι αναπνέει ακόμα άρχισε να το χτυπάει στο κεφάλι με το ρόπαλο του baseball, νομίζοντας ότι η 8χρονη είναι πλέον νεκρή την έκρυψε κάτω από το κρεβάτι του και ηρέμησε όχι γι απολύ ομως.  Λίγο αργότερα την άκουσε να βογγάει, τότε την μαχαίρωσε 11 φορές και την αποτελέίωσε. Το πτώμα ανακάλυψε η μητέρα του απο τη μυρωδιά 10 ημέρες μετά το φρικτό εγκλημά και πήγε αμέσως στην αστυνομία. Ο Joshua καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

7# Pauline Parker και Juliet Hulme


Οι 2 κολλητές φίλες από τη Νέα Ζηλανδία έγιναν η έμπνευση για την ταινία Heavenly Creatures, νουβέλες και θεατρικά έργα. Όι δύο νεαρές έπασχαν απο σοβαρές παθήσεις της εποχής, απο οστεομυελίτιδα η 16χρονη Pauline και η 15χρονη Juliet απο φυματίωση. Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχαν και οι 2 τις έφεραν πιο κοντά σε σημείο που ανέπτυξαν τον δικό τους φανταστικό κόσμο. Έκεινη την εποχή (1954) η ομοφυλοφιλία θεορούταν ψυχική νόσος και η συμπεριφορά των 2 κοριτσιών σχολιαζόταν όλο και περισσότερο. Έτσι η μητέρα της Pauline αποφάσισε να την στείλει σε συγγενής της στην Νότιο Αφρική πιστέυοντας πως έτσι θα γιατρευτεί και θα χωρίσει το ζευγάρι. Στις 2 Ιουνίου του 1954 οι 2 φίλες δολοφόνησαν την μητέρα της Pauline με ένα τούβλο τυλιγμένο σε μια κάλτσα και προσπάθησαν να το κάνουν να φανεί σαν ατύχημα, λέγοντας πως έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της, μάταια όμως. Οι 2 έφηβες κατέληξαν στη φυλακή ενώ πότε δεν παραδέχτηκαν πως ήταν σε σχέση.

8# Barry Dale Loukaitis

Στις 2 Φεβρουαρίου του 1996, ο Barry πήγε στο σχολείο έχοντας ντυμένος σαν καουμπόι έχοντας κρυμμένα 3 όπλα κάτω από την κάπα που φορούσε. Την ώρα της άλγεβρας πυροβόλησε και σκότωσε χωρίς προφανή λόγο τον καθηγητή και 2 συμμαθητές του. Μετά κράτησε όμηρους τους συμμαθητές του πιστέυοντας πωσ έτσι θα καταφέρει να διαπραγματευτεί και να φύγει ελέυθερος. Τελικά ο γυμναστής του Σχολείου κατάφερε να τον αφοπλίσει και μετά και από την πιο πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου που βγήκε φέτος, στον 35χρονο πλέον Barry απομένουν 189 χρόνια στη φυλακή.

9# Lionel Tate

Η ιστορία του Tate συζητήθηκε πολύ στην Αμερική, καθώς ήταν ο πρώτος ανήλικος που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς τη δυνατότητα αναστολής. Η απόφαση του δικαστηρίου χαρακτηρίστικε απο αρκετούς ρατσιστική και έφερε πολλές αντιδράσεις. Στις 28 Ιουλίου του 1998  η μητέρα του 11χρονου τοτε  Tate έκανε babysitting στην 6 ετών Tiffany Eunick. Την άφησε να παίξει με τον γιο της και τους είπε να κάνουν ησυχία. 45′ αργότερα ο Tate φώναξε τη μητέρα του και της είπε πως η μικρή δεν αναπνέει. Τι είχε συμβεί ? Τα δυο παιδιά παίζανε “πάλη” και σε κάποια φάση ο Tate το παράκανε με αποτέλεσμα η άτυχη Tiffany  να χάσει τη ζωή της. Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ήταν συγκλονιστικά, η 6χρονη είχε διαλυμένο συκώτι, ραγισμένο κρανίο, ένα σπασμένο πλευρό και ο εγκέφαλος της ήταν πρησμένος. Παρά την αυστηρή απόφαση ο Tate κατάφερε 2 φορές να βγεί απο τη φυλακή με κατ’οίκον περιορισμό όμως και τις 2 φορές παραβίασε τους όρους και θα μείνει στη φυλακή για 30 επιπλέον χρόνια.

10# Jesse Pomeroy

Ο Pomeroy είχε τραυματίσει σοβαρά με γροθιές, μαχαιρίες και χτυπήματα με τη ζώνη του πάνω απο 9 παιδιά μικρότερα του και μπαινόβγαινε στο αναμορφωτήριο. Στα 14 του και ενώ ειχε μόλις βγεί απο το αναμορφωτήριο σκότωσε μια 10 χρονη και συνελήφθη. Έναν μήνα αργότερα βρέθηκε ένα ακόμα πτώμα ενός 4χρονου κοριτσιού στην αποθήκη του μαγαζιού της μητέρας του. Ο Pomeroy ήταν ο πρώτος ανήλικος που καταδικάστηκε για φόνο πρώτου βαθμού στη Μασαχουσέτη και πέρασε όλη την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή μελετώντας και κάνοντας αποτυχημένες απόπειρες να αποδράσει.

11# Eric Smith

Τον Άυγουστο του ’93 ο 13χρονος τότε Eric Smith, έπεισε ένα αγοράκι 4 χρονών να πάει σε ένα απομονωμένο πάρκο μαζί του. Εκεί, αφού στραγγάλισε τον 4χρονο Derrick, του έλιωσε το κεφάλι με μια μεγάλι πέτρα και στη συνέχεια το κακοποίησε σεξουαλικά με ένα κλαδί. Ο Eric αναμένεται να βγεί από τη φυλακή με αναστολή το 2018.

12# Cindy Collier και Shirley Wolf

Η Shirley και η Cindy γνωρίστηκαν στις 14 Ιουνίου του 1983. Αμέσως καταλαβάν πως έχουν πολλά κοινά (το είχαν σκάσει και οι δύο από το σπίτι τους), και 8 ώρες μετά τη γνωριμία τους αποφάσισαν να σκοτώσουν κάποιον για πλάκα! Έτσι άρχισαν να χτυπάνε την πόρτα σε διάφορα σπίτια ζητώντας βοήθεια ισχυριζόμενες πως έχουν χαθεί κτλ. Οι περισσότεροι τις αγνόησαν όχι όμως και η 84χρονη Anna Brackett που τις προσκάλεσε μάλιστα για ένα ποτήρι νερό. Οι 2 έφηβες την μαχαίρωσαν 24 φορές, και κατά τη σύλληψη τους γελούσαν λέγοντας πόσο το διασκέδασαν.

13# Catherine και Curtis Jones

Τα 2 αδέρφια ήταν 12 και 13 χρονών το 1999, όταν πυροβόλησαν και σκότωσαν την κοπέλα του πατέρα τους. Ο σκοπός τους ήταν να σκοτώσουν και τον πατέρα τους, αλλά μετά τον πυροβολισμό τρόμαξαν και άρχισαν να τρέχουν. Τα 2 μικρά παιδιά έγιναν δολοφόνοι για να γλιτώσουν απο την καθημερινή κακοποίηση, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που κατέληξαν στο νοσοκομείο

μετά απο όσα τους έκανε ο πατέρας τους με τη φίλη του. Πλέον κυκλοφορουν ελέυθεροι με αναστολή.

 

14# Carl Newton Mahan

Μια αντιπαράθεση για ένα κομμάτι σίδερο έγινε η αφορμή για να γίνει ο 6χρονος Carl ο μικρότερος καταγεγραμένος δολοφόνος στην Αμερική. Στις 18 Μαίου του 1929,ο Carl με έναν φίλο του 2 χρόνια μεγαλύτερο του βρήκαν ένα κομμάτι σκουριασμένο σίδερο το οποίο ήθελαν να πουλήσουν με αντάλλαγμα ελάχιστα σεντς. Όταν ο 8χρονος Cecil χαστούκισε τον Carl και του πήρε το σίδερο, ο 6 χρονος πήγε σπίτι του, πήρε την καραμπίνα του πατέρα του και φωνάζοντας “θα σε σκοτώσω” πυροβόλησε θανάσιμα τον 8χρονο. Ήταν μια υπόθεση που δυσκόλεψε αρκετά τους δικαστές, καθώς δεν είχαν ξανασυναντήσει κάποιον δολοφόνο σε τόσο μικρη ηλικία. Τελικά ο 6 χρονος δεν φυλακίστηκε και συνέχισε να ζεί με την οικογένεια του.

15# Craig Price

Ο πρώτος φόνος του Craig Price, ήταν 13 χρονών στις 27 Ιουλίου του 1987, όταν χωρίς προφανή λόγο μπήκε σε ένα γειτονικό του σπίτι και μαχαίρωσε μια 27χρονη 58 φορές. 2 χρόνια αργότερα, υπό την επήρεια ναρκωτικών, μπήκε σε ένα άλλο γειτονικό σπίτι  και σκότωσε μια 39χρονη μητέρα και τις 2 κόρες της, 10 και 8 χρονών. Όλοι οι φόνοι που διέπραξε ο Craig Price ήταν με περισσότερες απο 50 μαχαιριές, σε κάποιες περιπτώσεις κατάφερνε να σπάσει το μαχαίρι από τη μανία του. Στην φυλακή συνέχισε να δημιουργεί προβλήματα τραυματίζοντας φρουρούς και συγκρατούμενους του, και αναμένεται να αποφυλακιστεί το 2020.

 

16# Alyssa Bustamante

Τον Οκτώβριο του 2009, η 15χρονη Alyssa στραγγάλισε, μαχαίρωσε και έκοψε τον λαιμό και τις φλέβες μιας 9χρονης γειτόνισσας της. Το έκανε για προσωπική της ευχαρίστηση και για την “εμπειρία” . Δεν προβλέπεται να αποφυλακιστεί πριν το 2047.

Η ίδια έγραψε στο ημερολόγιο της :

Μόλις σκότωσα κάποιον γαμώ. Τον στραγγάλισα έκοψα τον λαιμό του και τον μαχαίρωσα ξανά τώρα που είναι νεκρός. Δεν ξέρω πως να νιώσω αυτή τη στιγμή.Ήταν απίστευτο! Μόλις ξεπεράσεις το “Ω Θεέ μου τι έκανα” συναίσθημα, είναι απολαυστικό! Παρόλο που είμαι λίγο νευρική και τρέμω τώρα..ΟΚ άυριο θα παω στην εκκλησία.. LOL

17# David Brom

Όταν το απόγευμα της 18ης Φεβρουαρίου του 1988, η αστυνομία βρήκε τα πτώματα της οικογένειας του 16χρονου David, νομιζάν πως ο ίδιος ειχε πέσει θύμα απαγωγής. Η αλήθεια δεν άργησε να αποκαλυφθεί, αφου ο 16χρονος δολοφόνος είχε πει στους φίλους του στο σχολείο οτι σκότωσε τους γονείς και τα 2 αδέρφια του με ένα τσεκούρι. Συνελλήφθη την ίδια μέρα και έχει καταδικαστεί 3 φορές σε θάνατο, αναμένεται να αποφυλακιστεί το 2041.

 

18# Jasmine Richardson

Όταν η 12χρονη Jasmine κάλεσε το αγόρι της στο σπίτι για δείπνο να γνωρίσει τους γονείς της (σοβαρά τωρα?) εκείνοι “φρίκαραν” και της απαγόρευσαν να τον ξαναδεί. Ο λόγος? Το “αγόρι” της 12χρονης ήταν ένας 23χρονος γκοθάς, που την            ώρα του δείπνου έλεγε στους γονείς της οτι είναι βαμπίρ 300 ετών, πίνει αίμα και άλλες τέτοιες μπούρδες. Αφού το ζευγάρι είδε την αγαπημένη του ρομαντική ταινία, το Natural Born Killers, έσφαξαν κυριολεκτικά με πάρα πολλές μαχαιριές τους γονείς της Jasmine. Η Jasmine μετά απο 10 χρόνια σε σοφρωνιστικά ιδρύματα ανηλίκων αποφυλακίστηκε το 2016 ενώ ο 23χρονος συνεργός της Jeremy Steinke θα αποφυλακιστεί το 2031.

19# Rod Ferrell (16)

Ο 16χρονος Rod ήταν αρχηγός μιας αίρεσης και παραμύθιαζε προβληματικούς νέους και νέες λέγοντας πως λέγεται Vesago και είναι βαμπίρ 500 χρονών. (!!)  Όταν μια “πιστή” του του είπε πως θέλει να φύγει απο το σπίτι της επειδή οι γονείς της την πιέζουν, εκείνος πήγε σπίτι της και τους σκότωσε στον ύπνο τους με έναν λοστο. Τραγική ειρωνία, τον λοστό τον βρήκε στο γκαράζ του σπιτιού το οποίο τα θύματα είχαν ξεχάσει να κλειδώσουν εκείνο το βράδυ. Το νεαρό “βαμπιρ” συνελλήφθη λίγες ώρες αργότερα..

 

20# Cody Posey (14)

Ο Cody ζούσε καθημερινά τη φρίκη μέσα στο ίδιο του το σπίτι αφού επέφτε θύμα κακοποίησης από την οικογένεια του . Στις 4 Ιουλίου του 2004 όταν αρνήθηκε να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα του και της μητριάς του, τον έκαψαν με ένα πυρωμένο σίδερο. Το επόμενο πρωί ο 14χρονος είχε αποφασίσει να δώσει ενα τέλος. Αφού πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού την μητριά την ώρα που καθόταν στον καναπέ, πυροβόλησε τον πατέρα του και την ένα χρόνο μικρότερη ετεροθαλή αδερφή του που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει ακούγοντας τον πυροβολισμό. Αμέσως μετά τους έθαψε σε μια τρύπα και κάλυψε τα πτώματα τους με κοπριά γιατί όπως δήλωσε αυτό τους άξιζε. Ο Cody αποφυλακίστηκε στα 21 του..

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τύποι οδηγών στους Ελληνικούς δρόμους

Βρείτε τα “ζώα” που κρύβονται στις εικόνες !