in

Το χόλιγουντ ήρθε στην Ελλάδα!!

Καλά άκουσες φίλε escaper. Το χόλιγουντ είναι εδώ! Σου έχω προτείνει τόσα και τόσα δωμάτια, όμως σήμερα σου έχω μια μεγάλη έκπληξη! Θα σε στείλω σε δωμάτια που θα μπορούσαν για πλάκα να είναι σκηνές σε χολιγουντιανή ταινία, που θα κάνουν το κάθε γατάκι Σπίλμπεργκ και λοιπούς να τρίβουν τα μάτια τους. Θα νιώσεις διάσημος για 60 – 100 λεπτά, θα νιώσεις όπως νιώθουν όλοι οι αγαπημένοι σου πρωταγωνιστές. Για αυτό λοιπόν, εξοπλήσου με διάθεση και πάμε να διαβούμε την λεωφόρο της δόξας παρέα:

1.Avyssos

  • Εταιρία: Escapepolis
  • Περιοχή: Αθήνα
  • ∆υσκολία: 7/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 3
  • Προτείνεται για: Όλες τις ομάδες
  • ∆ιαρκεια: 60 λεπτά

Εντάξει, απλά μπαίνεις σε άλλη διάσταση σε αυτό το δωμάτιο. Όταν ανοίγει η πόρτα σίγουρα περιμένεις κάποια λεπτά μέχρι να ξανακλείσει το στόμα σου από την έκπληξη. Το δωμάτιο, είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να σε μεταφέρει από την Αθήνα στο βάθος του ωκεανού σε χρόνο ντε τε! Από τον φωτισμό μέχρι και τα αντικείμενα είναι κομμένα και ραμμένα με τέτοιον τρόπο που σε κάνουν να νιώθεις ότι παίζεις σε ταινία, μερικές φορές ακόμα και η ατμόσφαιρα γίνεται βαριά!. Έχει γρίφους, ίσως όχι τους καλύτερους που θα συναντήσεις, αλλά είναι μέσα στο κόνσεπτ του δωματίου, εύκολοι ως επι τω πλείστον. Για 60 λεπτά, γενικά θα ζήσεις μια πάρα πολύ αληθινή υποβρύχια περιπέτεια, στην οποία θα πρέπει να επικοινωνήσεις με άγνωστα πλάσματα που θέλουν να έρθουν στην γη να πιουν καφέ στην Πλάκα. Πάρε λοιπόν την καλή σου διάθεση, τις μπουκάλες οξυγόνου σου και τράβα στα βαθιά!!

Θετικά:
Ατμόσφαιρα, σκηνικά, τεχνολογία, πολύ φιλικό προσωπικό
Αρνητικά:
Θα ήθελα ροή πιο κοντά στο κόνσεπτ

Βαθµολογία (προσωπική):9 / 10

2.Temple Box

  • Εταιρία: The box
  • Περιοχή: Νέα Ιωνία
  • ∆υσκολία: 9/10 ή 9,5/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 4
  • Προτείνεται για: Ομάδες με μέτρια ως μεγάλη εμπείρία 10+ δωματίων
  • ∆ιαρκεια: 70 λεπτά

Όσο διαβάζεις αυτή την κριτική βάλε soundtrack Indiana jones να παίζει στο background. Κλείσε τα μάτια σου και ονειρέψου ότι είσαι στην ζούγκλα, φαντάσου ότι έχεις φτάσει σε έναν ναό τον μάγια, και πρέπει να μπεις μέσα. Τώρα άνοιξε τα! Ωωω, να σαι λοιπόν! Το temple box της Νέας Ιωνίας είναι η καλύτερη και συντομότερη δίοδος για να σε στείλει στον ναό. Ό,τι ονειρεύτηκες όσο είχες κλειστά μάτια θα το δεις εκεί μέσα. Πολύ καλά σκηνικά, φοβερή ατμόσφαιρα που αποπνέει μυστήριο και περιπέτεια. Οι γρίφοι είναι ευφάνταστοι και μερικοί από αυτούς είναι εξαιρετικοί και μέσα στο κόνσεπτ του Indiana jones! Δηλαδή, τι άλλο θέλεις πιο πολύ; που έλεγε και αγαπητός Βαλάντης. Συνδυάζει τα πάντα, ατμόσφαιρα, μυστήριο, δύσκολους γρίφους, ψάξιμο περιπέτεια. Οπότε λοιπόν, πάρε το καπελάκι του ίντι πάρε και ένα λάσσο, έτσι ρε φίλε γιατί εμείς το ζούμε, και τράβα στο temple box!

Θετικά:
Γρίφοι, ατμόσφαιρα, σκηνικά, ροή, εξαιρετικό το προσωπικό
Αρνητικά:
Χμμμ, μπααα

Βαθµολογία (προσωπική): 10 / 10

3.Zygote

  • Εταιρία: Escaped
  • Περιοχή: Αιγάλεω
  • ∆υσκολία: 10/10
  • Προτεινόµενος αριθµός ατόµων: 4
  • Προτείνεται για: Έμπειρες ομάδες με 20+ δωμάτια στο ενεργητικό τους
  • ∆ιαρκεια: 100 λεπτά

Αυτό το δωμάτιο το άφησα τελευταίο για δύο λόγους! Ο πρώτος είναι γιατί είναι το πιο δύσκολο δωμάτιο από τα τρία, ο δεύτερος είναι γιατί είναι το αρτιότερο δωμάτιο που θα παίξεις. Διαβάζεις την ιστορία για ένα zygote (ζάιγκοτ εεε; Όχι ζυγκοτέ, και ζυγότ), το οποίο πήρε την ονομασία αυτή λόγω της μορφολογίας του. Το πρώτο που σκέφτεσαι τίι στο δια…γκουχ γκουχ, τιιι στο καλό έχουν κάνει πάλι εκεί; Συνεχίζοντας την ανάγνωση μαθαίνεις για κάτι έργα μετρό και τέτοια κουλά. Εξάπτεσαι, έτσι λοιπόν συμπληρώνεις την φόρμα αίτησης και πας μια βολτούλα στο Αιγάλεω. Πέραν της ψαρωτικής εισαγωγής, με το που μπαίνεις μέσα στο δωμάτιο απλά παθαίνεις κοκομπλόκο. Ο χώρος τεράστιος, εξαιρετικός και τα σκηνικά δεν γίνεται να είναι πιο αληθινά. Σου περνάει όλη την αίσθηση, της εγκατάληψης και της υγρασίας των υπόγειων σιδηροδρόμων. Γενικά, θα μπορούσε να γυριστεί άνετα μια ταινία σε αυτό το δωμάτιο. Οι γρίφοι του φοβεροί, όλοι συνδυαστικοί, δύσκολοι και πρωτότυποι και προφανώς μέσα στο κόνσεπτ του δωματίου. Επειδή, αν με αφήσεις θα μιλάω για ώρες, εγώ σου προτείνω να βάλεις τα ρουχαλάκια του εργάτη και να συμπληρώσεις μια μικρή αιτησούλα και να πας να παίξεις. Αυτά!

Θετικά:
Γρίφοι, ατμόσφαιρα, σκηνικά, ηθοποιός, εξαιρετική υποδοχή
Αρνητικά:
Είσαι με τα καλά σου;

Βαθµολογία (προσωπική): 10 / 10



Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Το 90% δεν μπορεί να κάνει το 10/10 σ’αυτό το κουίζ!

Μπορείς να βρεις και τους 84 τίτλους σ’ αυτό το πόστερ;