in ,

“The Rooms”

Για 17 ημέρες η Διπλάρειος Σχολή στην Πλατεία Θεάτρου μεταμορφώνεται για να φιλοξενήσει την πρώτη μεγάλη πολυθεματική έκθεση με θέμα τα καλύτερα Escape Rooms της πόλης!

Το ΤHE ROOMS είναι ένα πρωτότυπο διαδραστικό exhibition που έχει σκοπό να φέρει σε επαφή μικρούς και μεγάλους με τον μαγικό κόσμο της διασκέδασης των δωματίων απόδρασης. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, σχεδιασμένο ώστε να φιλοξενήσει θεματικές αίθουσες κάθε είδους, έρχεται για να προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο ψυχαγωγίας και περιπέτειας – γεμάτο γρίφους, ένταση, σασπένς και μυστήριο!

Κελιά φυλακής, διαστημόπλοια, ένα στοιχειωμένο σπίτι, μια μάχη για τον θρόνο του βασιλιά ή ένα σκηνικό βγαλμένο μέσα από την αγαπημένη σου τηλεοπτική σειρά. Τα δωμάτια του THE ROOMS φιλοξενούν θέματα από οτιδήποτε μπορείς να σκεφτείς. Είναι στο χέρι σου να επιλέξεις σε ποιον κόσμο θέλεις να μεταφερθείς εσύ και η παρέα σου. Θα τα καταφέρετε όμως να αποδράσετε;

Όλες οι αίθουσες του THE ROOMS είναι ειδικά σχεδιασμένες από τους κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο των δωματίων απόδρασης, με σκοπό να σας προσφέρουν μια εμπειρία υψηλών προδιαγραφών – γεμάτη απαιτητικούς γρίφους που ακονίζουν το μυαλό, ατμοσφαιρική σκηνοθεσία και σενάρια που καλύπτουν κάθε φαντασία.

Είσαι πρωτάρης που θέλει να γνωρίσει την ξεχωριστή διασκέδαση που μπορεί να σου προσφέρει ένα Escape Room; Ή μήπως είσαι ένας πιο απαιτητικός παίκτης που θέλει να επιλέξει μέσα από τα κορυφαία live adventure games της Αθήνας; Το THE ROOMS είναι εδώ για να προσφέρει σε εσένα και την παρέα σου, την απόλυτη εμπειρία απόδρασης.

Δηλώσεις συμμετοχής / Πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 210 3802833
Email: info@bfoundation.gr
Website: www.therooms.gr

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

“The dj’s saved my life”Nikos Diamantopoylos

Α #THROWBACK TO THE TIME