in

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 2017-2018

Αφού ιδρώσαμε να μάθουμε και να καταφέρουμε να κάνουμε όλα αυτά που αυτόν τον χρόνο βγήκαν πιο έντονα στην μόδα ξαφνικά όλα αλλάζουν. Δεν ξέρω πόσες ώρες μπροστά από έναν καθρέφτη τόσες γυναίκες προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε το λεγόμενο contouring (ανάθεμα και αν το κατάφερα ποτέ), το οποίο είναι οι φωτοσκιάσεις, το να σκουραίνεις κάποια σημεία που θέλεις να καλύψεις και να ρίχνεις φως σε κάποια άλλα που θέλεις να αναδείξεις.
Και αφού στην θεωρία το έχουμε, έρχονται να μας ενημερώσουν ότι η τεχνική αυτή που τονίζεις τις γραμμές του προσώπου σου, φέτος είναι και δεν είναι στην μόδα. Είναι όμως εάν επιλέξεις να το κάνεις και το αποτέλεσμα είναι φυσικό, ενώ δεν είναι εάν επιλέξεις πολύ έντονους τόνους. Μην ξεχνάς πως φέτος η μόδα προστάζει φυσικά αποτελέσματα!

Σύμφωνα με διάφορους make up artists το μόνο που χρειάζεται το δέρμα μας είναι απλά ένα καλό καθαριστικό και τίποτα άλλο. Ένα απαλό χρώμα στα χείλη και στα μάγουλα, λίγο χτένισμα στα φρύδια, μία μάσκαρα και είσαι έτοιμη. Τόσο απλά, τόσο φυσικά!Έτσι, πολλοί οίκοι μόδας επέλεξαν τα καθαρά πρόσωπα με λαμπερά μάτια, κάτι που θα επιτύχεις με λίγη άσπρη σκιά στο εσωτερικό των ματιών σου και λίγη μάσκαρα.

Αφού πέρσι ήταν “της μόδας” ο τονισμός των μήλων στα μάγουλα, φέτος ήρθε η ώρα για άλλο σημείο του προσώπου. Έτσι λοιπόν, οι make up artists επέλεξαν το σημείο ανάμεσα στην μύτη και το στόμα, δημιουργώντας ένα λεπτό και λαμπερό αποτέλεσμα.

Επιτέλους ξέχνα τα παραγεμισμένα φρύδια! Οι σχεδιαστές αποφάσισαν ότι είναι πλέον εκτός μόδας το να βάφεις τα φρύδια σου. Έτσι επέλεξαν να αφήσουν τα φρύδια των μοντέλων απόλυτα φυσικά.
Αυτό, όπως και μερικά από τα παραπάνω, είναι ότι πρέπει για όσες βαριέστε ή δεν έχετε χρόνο για το μακιγιάζ σας.




Μία από τις τάσεις που επέστρεψε είναι η χρωματιστή μάσκαρα, η οποία πλέον είναι πιο φωτεινή γι’ αυτό και τραβάει την προσοχή. Πράσινες, ροζ, πορτοκαλί και λευκές επιλέχτηκαν από διάσημους σχεδιαστές. Κάποιοι μάλιστα συνδύασαν την μπλε μάσκαρα με πορτοκαλί χείλη.

Ξεχώρισε τον χειμώνα επιλέγοντας νέον χρώματα για τα μάτια σου. Το νέον το είδαμε σε πολλές πασαρέλες, οπότε είναι η αγαπημένη τάση για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018! Άλλοι επέλεξαν smokey eyes με νέον χρώματα, ενώ άλλοι δημιούργησαν ένα πολύχρωμο μάτι με έντονες σκιές.

Και τέλος, απλά να είσαι ο εαυτός σου με ότι αυτό σε κάνει να νιώθεις καλα.

 

 

 



Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ

8 παράξενα γεγονότα που δεν γνωρίζατε!