in ,

ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΞΕΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ

Η φύση όπως μας έχει αποδείξει έχει εκατομμύρια χρώματα και αποχρώσεις στην πλάση της. Τι γίνεται όμως όταν για κάποιους λόγους ξεμένει από αυτά;
Το αποτέλεσμα αυτής της εξαιρετικά σπάνιας περίπτωσης είναι ορισμένα ολόλευκα πλάσματα που ξεχωρίζουν και εντυπωσιάζουν τον άνθρωπο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Ο αλφισμός ή αλμπινισμός ή λευκοπάθεια είναι μια πάθηση που εμφανίζεται εκ γενετής σ’ ένα πλάσμα και σαν κύρια συνέπεια έχει το λευκό χρώμα στο δέρμα και στις τρίχες, ενώ η ίριδα των ματιών είναι ρόδινη. Ο αλμπινισμός προκαλείται από την έλλειψη χρωστικής και οφείλεται σε βλάβη των γονιδίων που καθορίζουν τη σύνθεση της μελανίνης. Η έλλειψη αυτή μπορεί να είναι κληρονομική, μπορεί όμως να είναι και αποτέλεσμα του γενετικού φαινόμενου της μεταλλαγής.
Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με ζώα αλμπίνο που είτε βρίσκετε αυτά τα πλάσματα παράξενα, όμορφα ή τρομακτικά, το σίγουρο είναι πως εντυπωσιάζουν.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Α #THROWBACK TO THE TIME

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 2017-2018