in ,

Το Despacito νο 1 σε προβόλες στον κόσμο!

Το Despacito του Luis Fonsi έγινε το πιο παιγμένο τραγούδι όλων τον εποχών  μόλις 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του!

Η μεγάλη επιτυχία έχει παιχτεί 4.6 δισεκατομμύρια φορές σε όλες τις πλατφόρμες streaming αφήνοντας πίσω το Sorry του Justin Bieber.

“Αυτό που συνέβη με αυτό το τραγούδι είναι τρελό” λέει στο BBC ο Fonsi, ο οποίος κατάγεται απο το  Πουέρτο Ρίκο και τραγουδάει στα ισπανικά.

“Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη λέξη ατύχημα, γιατί ο στόχος μου ήταν να γράψω μια επιτυχία. Δεν περίμενα να φτάσει τόσο ψηλά!Ήθελα απλά να κάνω τον κόσμο να χορέψει!”

Πριν τη παγκόσμια επιτυχία ο Luis Fonsi είχε ήδη δει 6 singles του να φτάνουν την πρώτη θέση των Λατινοαμερικάνικων charts.

Ο 39χρονός καλλιτέχνης δήλωσε πως η παγκόσμια επιτυχία του τραγουδιού του – που βρίσκεται στην πρώτη θέση των charts σε 35 χώρες-  του δίνει ελπίδα σχετικά με τη παρούσα πολιτική κατάσταση.

“Κατάγομαι απο το Πουέρτο Ρίκο και ζω στο Μαιάμι. Ζούμε σε μια ιδιαίτερη περίοδο που θέλουν να χτίσουν τείχη και να μας χωρίσουν . Το οτι αυτό το τραγούδι κατάφερε να φέρει τους ανθρώπους και τις κουλτούρες κοντά, αυτό με κάνει περήφανο.”

Το despacito,ένα αισθησιακό ρέγγετον κομμάτι, πήγε στην πρώτη θέση των λατινοαμερικάνικων charts όταν κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του ’17. Απογειώθηκε και στον υπόλοιπο κόσμο οταν ο Justin Bieber το άκουσε σε ένα club και ζήτησε να προσθέσει ένα κουπλέ.

Η εκτέλεση του Justin Bieber βοήθησε το despacito να γίνει παγκόσμια επιτυχία.

Η εκτέλεση με τον jb – γνωστή ως Despacito (Remix) – μετατράπηκε σε φαινόμενο σε όλες τισ πλατφόρμες streaming και ιδιαίτερα σε Spotify και Apple Music. Είναι ήδη 4ο σε προβολές στο Youtube, πλησιάζοντας την πρώτη 3άδα, με τα “ανταγωνιστικά” βίντεο να βρίσκονται αρκετά χρονια στο Youtube.

Όπως συνηθίζεται σε τόσο μεγάλες παγκόσμιες επιτυχίες, καλλιτέχνες απο ολο τον κόσμο κάνουν τις δικές τους διασκευές παρουσιάζοντας την δική τους εκδοχή του κομματιού..Εμείς ξεχωρίσαμε τη διασκευή-παρωδία του Ελληνοαμερικανού ράππερ So Tiri, σε ενα απολαυστικό κλιπάκι απο το Mykonos Live Tv.

Απολάυστε το:

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι 50 διάσημοι νόμοι του Μέρφι

Escape Rooms