in

Ποιος είναι πραγματικά ο αληθινός εαυτός σου; Κάνε το τεστ και μάθε τα πάντα

Το τεστ που θα δείξει τον αληθινό σας χαρακτήρα

Τα μάτια της εικόνας αντιστοιχούν σε ορισμένα χαρακτηριστικά που σας αντιπροσωπεύουν. Γι’ αυτό δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυθόρμητα ένα από τα 9 μάτια και να δείτε τι σημαίνουν.

Είστε έτοιμοι;

1. Το μάτι με την καρδιά

Αν αυτό σου κάνει εντύπωση σημαίνει πώς είσαι ανοιχτός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη για τους γύρω σου. Θέλεις να βοηθάς τους άλλους και βάζεις τους φίλους σου σε προτεραιότητα. Δεν σου αρέσει να μοιράζεσαι τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, γιατί πιστεύεις πως τα προβλήματα σου μπορείς και πρέπει να τα λύσεις εσύ. Είσαι πολύ δοτική και να βρίσκεσαι “εκεί” για όποιον στο ζητήσει.

2. Το μάτι με τη γη

Η ευαισθησία είναι το δεύτερο όνομά σου. Αναζητάς συνέχεια τρόπους να κάνεις καλή εντύπωση. Πιστεύεις πως οι πράξεις είναι που κάνουν τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων και υποστηρίζεις την ευγένεια. Προτιμάς να κρατήσεις τα στενόχωρα γεγονότα της ζωής σου για σένα.

3. Το μάτι με τον ήλιο

Είσαι μια βασανισμένη ψυχή με πολυτάραχο παρελθόν, το οποίο ταράζει ακόμη και σήμερα τη ζωή σου. Επιθυμείς να βρεις την ηρεμία και τη γαλήνη και προσπαθείς για αυτές τις δυο έννοιες. Είσαι expert στο να σηκώνεσαι ξανά, μετά από κάποιο στραβοπάτημα αφού έχει μάθει να μάχεσαι μέχρι τελικής πτώσεως.

4. Το μάτι με την ώρα

Είσαι άνθρωπος του πνεύματος και υπεραναλύεις τα πάντα γύρω σου. Σου αρέσει να βρίσκεις το βαθύτερο νόημα της ζωής, τόσο που συχνά βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και “χάνεσαι”. Δεν παρουσιάζεις όσα νιώθεις και δημιουργείς ένα μυστήριο ακόμη και στους δικούς σου ανθρώπους. Με λίγα λόγια κάνεις τους άλλους να έχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα για σένα.

5. Το μάτι με την κλειδαριά

Είσαι μια προσωπικότητα μεγάλων αντιθέσεων και η διάθεσή σου αλλάζει καθημερινά. Δεν αποκαλύπτεις πολλά για τον εαυτό σου και μιλάς λίγο, ενώ και οι πράξεις σου είναι συχνά δύσκολο να ερμηνευτούν. Σου αρέσει να παρατηρείς τους ανθρώπους, να μαθαίνεις για εκείνους και μετά να εμπλέκεσαι μαζί τους φιλικά ή ερωτικά. Μιλάς μόνο όταν είσαι σίγουρη για αυτό που θα πεις.

6. Το καστανό μάτι

Ένας ευαίσθητος χαρακτήρας και συντονισμένη με τα πάντα γύρω σου, τόσο που ακόμη και τα πιο απλά πράγματα μπορεί να σε επηρεάσουν. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη πως θα ξεσπάσεις εύκολα σε γέλια ή σε δάκρυα. Προσπαθείς όμως να μην δείχνεις πόσο ευαίσθητη είσαι. Από την άλλη είσαι πολύ ικανή στο να προβλέπεις όσα θα συμβούν και συχνά είσαι η πρώτη που βλέπει τι σου επιφυλάσσει το μέλλον.

7.Το μάτι με την φωτιά

Είσαι παθιασμένη και αεικίνητη. Κάπως έτσι καταλήγεις να λατρεύεις και να μισείς έντονα καταστάσεις και ανθρώπους. Άλλωστε, αλλάζεις γνώμη εύκολα και μπορείς πολύ γρήγορα να αναθεωρήσεις για κάτι που είπες ή έκανες.

8. Το ρυτιδιασμένο μάτι

Είσαι ένας άνθρωπος εκκεντρικός με ασυνήθιστα ενδιαφέροντα και απόψεις. Άλλωστε δεν σε νοιάζει και ιδιαίτερα για κανόνες και παραδόσεις. Είσαι αποφασισμένη να κάνεις αυτό που θέλεις χωρίς να μετράς τη γνώμη του κόσμου και έτσι δεν έχεις την ανάγκη να κρύψεις τίποτα από τους γύρω σου.

9. Το μπλε μάτι

Είσαι άτομο με διαίσθηση και έχεις την ικανότητα να καταλάβεις τόσα πολλά για κάποιον, μόνο από τις εκφράσεις του προσώπου. Ξέρεις πότε κάποιος σου λέει ψέμματα. Καραλαβαίνεις πότε σε εκμεταλλεύονται, αλλά μπορείς και να χειραγωγήσεις κάποιον εύκολα αν το θέλεις.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έτερος Εγώ: Νέμεσις: “Έξαψη” στο Twitter για την επιστροφή της σειράς – “Τιμή μας, Τσαφούλια”

Χάρι Πότερ: Θα κυκλοφορήσει νόμισμα με τον ‘Αλμπους Ντάμπλντορ