in ,

MasterChef: Σήμερα και αύριο οι τελευταίες οντισιόν – Δείτε το τρέιλερ

Στο σημερινό επεισόδιο, τα περιθώρια για λάθη έχουν μηδενιστεί

Η αναζήτηση για τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef της Ελλάδας συνεχίζεται και κάποιοι στο τέλος της ημέρας θα χαμογελάσουν από ικανοποίηση, έχοντας πετύχει την κατάκτηση μιας θέσης στο διαγωνισμό, ενώ για κάποιους η προσπάθεια δεν θα στεφθεί με επιτυχία και το όνειρο θα τελειώσει νωρίς.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Στέλλα, ο Θόδωρος, ο Χρήστος, ο Γιάννης, η Σέβα, φόρεσαν τη λευκή ποδιά και κέρδισαν απευθείας τη θέση τους στην κουζίνα του MasterChef 2023! Άλλοι συγκινήθηκαν, άλλοι ζήτησαν μια αγκαλιά, όλοι όμως έζησαν τη μεγάλη στιγμή τους δυνατά! Μια ακόμα ευκαιρία, φορώντας τη μαύρη ποδιά, απέκτησαν οι Σταύρος, Βασίλης, Θανάσης, Αιμίλιος.

Στο σημερινό (Δευτέρα 23/1) 3ο επεισόδιο των auditions, τα περιθώρια για λάθη έχουν μηδενιστεί, αφού η παραμικρή αστοχία είναι ικανή να ανακόψει την πορεία των υποψήφιων στο διαγωνισμό. Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι οι μεγάλες φιλοδοξίες, η θέληση και το πείσμα πρέπει να συνοδεύονται και από το αντίστοιχο μαγειρικό αποτέλεσμα. Αυτή είναι η στιγμή να αποδείξουν ότι διαθέτουν μαγειρική συνέπεια, ικανότητα αλλά και ψυχραιμία, ώστε να κερδίσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά, που οδηγεί στην κουζίνα του MasterChef 2023!
Οι υποψήφιοι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον εαυτό τους να φύγει με «άδεια χέρια» και η κατάκτηση της λευκής ποδιάς είναι μονόδρομος.

Πόσο έτοιμοι είναι, όμως, όλοι να δεχτούν την αυστηρή κριτική των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου; Άλλωστε και οι τρεις έχουν αποδείξει ότι δεν εντυπωσιάζονται με τις «ευκολίες» και αναζητούν επίμονα και ασταμάτητα την ουσία, τη γεύση και τη μαγειρική αντίληψη σε κάθε προσπάθεια.

Οι λευκές αλλά και οι μαύρες ποδιές είναι συγκεκριμένες και σε κάθε audition μειώνονται. Μόνο όσοι παρουσιάσουν πιάτα ευφάνταστα, νόστιμα και άρτια εκτελεσμένα μπορούν να ελπίζουν σε μια θέση στο διαγωνισμό. Ποιοι θα είναι αυτοί που θα τα καταφέρουν και για ποιους το MasterChef 2023 θα παραμείνει ανεκπλήρωτο όνειρο;

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έτερος Εγώ – Νέμεσις: Σκοτεινό και καθηλωτικό το πρώτο επίσημο τρέιλερ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ, ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ EDITION