in , ,

Το «Thing» κυκλοφόρησε ελεύθερος στους δρόμους της Νέας Υόρκης και…

Το Thing αιφνιδίασε τους περαστικούς, παίζοντας σκάκι και κάνοντας σκέιτ – Δείτε το βίντεο

Το «Wednesday» είναι η σειρά του Netflix που αυτή την εβδομάδα έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των περισσότερων συνδρομητών της πλατφόρμας.

Λίγο αφού η σειρά «έσπασε» ρεκόρ ωρών προβολής, εκθρονίζοντας το «Stranger Things 4», η παραγωγή σκέφτηκε να γιορτάσει την επιτυχία της με μία φάρσα.

Το κανάλι του Netflix στο YouTube κυκλοφόρησε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή το «Πράγμα» (The Thing) ή αλλιώς το κινούμενο χέρι – μέλος της Οικογένειας Άνταμς, που παράλληλα είναι και ο επιστήθιος φίλος της Wednesday (Τζένα Ορτέγκα).

Γέλια και δάκρυα

Οι συντελεστές άφησαν ελεύθερο το «Πράγμα» να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με τις αντιδράσεις του κόσμου που περπατούσε αμέριμνος να γίνονται viral.

Άλλοι γέλασαν, άλλοι τρόμαξαν και άλλοι αναγνώρισαν από που προέρχεται το παράξενο και μακάβριο κινούμενο αντικείμενο. Εκτός από το να αιφνιδιάζει τους περαστικούς, το χέρι έκανε σκέιτ και έπαιξε σκάκι.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έτσι έβριζαν οι αρχαίοι Έλληνες

Netflix: Αυτός είναι ο ηθοποιός πίσω από το χέρι της Wednesday