in

Ντίνα Κώνστα: Οι «Δύο Ξένοι» επέστρεψαν στο Mega – Συγκίνηση στο Twitter για την «Ντένη Μαρκορά»

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή στις 3 Ιουλίου και σήμερα Δευτέρα (11/7) όταν οι «Δύο Ξένοι» επέστρεψαν στο Mega, οι τηλεθεατές εξέφρασαν – μέσω Twitter – τη συγκίνηση και την αγάπη τους για την τηλεοπτική «Ντένη Μαρκορά»

Οι «Δύο Ξένοι» επέστρεψαν σήμερα Δευτέρα (11/7) στην οθόνη του Mega με διπλό επεισόδιο και μπορεί η σειρά να έχει προβληθεί άπειρες φορές σε επανάληψη στο παρελθόν, όμως, αυτή η φορά ήταν διαφορετική δεδομένου ότι μόλις πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη «Ντένη» Ντίνα Κώνστα.

 

Η Ντίνα Κώνστα άφησε την τελευταία της πνοή στις 3 Ιουλίου χτυπημένη από άνοια, σκορπώντας θλίψη στο κοινό που την αγάπησε, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Έτσι, σήμερα όπως ήταν φυσικό, η επιστροφή της Ντένης Μαρκορά, ρόλου που απογείωσε με τη μοναδική ερμηνεία της η Ντίνα Κώνστα, στη μικρή οθόνη συγκίνησε τους τηλεθεατές, οι οποίοι έσπευσαν στο Twitter να εκφράσουν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους για την ηθοποιό.

 

 

 

 

 

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ESCAPE QUIZ JULY 2022

«Breaking Bad»: Αποκαλύφθηκαν τα αγάλματα των Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίκμαν