in ,

The Weekend Away: Το νέο θρίλερ του Netflix δείχνει μία δολοφονία με κεταμίνη

Το φιλμ βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Σάρα Άλντερσον – Δείτε το τρέιλερ

The Weekend Away. (L to R) Leighton Meester as Beth, Ziad Bakri as Zain in The Weekend Away. Cr. Ivan Sardi/Netflix ©2022

Το Netflix κυκλοφόρησε στις αρχές Μαρτίου μία νέα ταινία με τίτλο «The Weekend Away» (Σαββατοκύριακο στην Κροατία), η οποία κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στο Top 10 πολλών χωρών της πλατφόρμας.

Στην υπόθεση του θρίλερ που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Σάρα Άλντερσον, μία απόδραση για το Σαββατοκύριακο στην Κροατία στραβώνει, όταν μια γυναίκα κατηγορείται για τον φόνο της καλύτερής της φίλης με κεταμίνη και οι προσπάθειές της να φτάσει στην αλήθεια αποκαλύπτουν ένα οδυνηρό μυστικό.

Δείτε το τρέιλερ

Η ταινία ξεκινάει με την Mπεθ (Λέιτον Μίστερ) να φτάνει στην Κροατία όπου την περιμένει η φίλη της Κέιτ (Κριστίνα Γουλφ) και να την αφήνει έξω από ένα Airbnb, ένας όμορφος ταξιτζής με το όνομα Ζάιν (Ζιάντ Μπάκρι). Ο γοητευτικός άνδρας δίνει στην Μπεθ την κάρτα του, σε περίπτωση που χρειαστεί άλλες βόλτες με ταξί.

Οι διακοπές των δύο φίλων όμως, θα μετατραπούν στον απόλυτο εφιάλτη, καθώς η Κέιτ δολοφονείται και το άψυχο σώμα της εντοπίζεται στο νερό. Η νεκροψία επιβεβαιώνει πως στον οργανισμό της βρέθηκε κεταμίνη αλλά και αρκετή ποσότητα κοκαΐνης.

H ταινία «The Weekend Away» σκηνοθετήθηκε από την Κιμ Φάραντ.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Χοακίν Φίνιξ θα μεταφέρει το πάθος του για την προστασία των ζώων στη μεγάλη οθόνη

Maestro: Συγκλονίζει το trailer της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Πότε κάνει πρεμιέρα