in , ,

Stranger Things: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν στο Netflix

Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν που θα χωρίζεται σε δύο μέρη: Το πρώτο θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου

Τελείωσε η αναμονή για το τρέιλερ της 4ης σεζόν του Stranger Things. Το Netflix δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν που θα χωρίζεται σε δύο μέρη: Το πρώτο θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουλίου.

Μετά τη μάχη του Starcourt οι ήρωες έχουν σκορπιστεί. Στην 4η σεζόν βρίσκουμε τον καθένα από αυτούς να προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του με διάφορους τρόπους. Ο Lucas γνωρίζει δημοσιότητα ως μέλος της ομάδας μπάσκετ, ο Dustin και ο Mike έχουν ενταχθεί στο Hellfire Club, η Max εξακολουθεί να παλεύει με τη θλίψη για τον θάνατο του Billy και ο Will με την Eleven δυσκολεύονται να εγκλιματιστούν σε όλη τη χώρα.

Οι Duffer Brothers, δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί των σειρών, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι το Stranger Things θα τελειώσει με την πέμπτη σεζόν.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

The Crown: Αναζητά την ηθοποιό που θα ενσαρκώσει την Kate Middleton στην 6η σεζόν

Masterchef Quiz : 10 ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ