in , ,

Morbius: Ο σκηνοθέτης της ταινίας Ντάνιελ Εσπινόσα τρόμαξε από τη μέθοδο υποκριτικής του Τζάρεντ Λέτο

H συνεργασία με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό θα μείνει σίγουρα αξέχαστη στον Ντάνιελ Εσπινόσα

Ο σκηνοθέτης Ντάνιελ Εσπινόσα έμεινε «φοβισμένος» από τον Τζάρεντ Λέτο, αφού είδε τη μέθοδο υποκριτικής του στα γυρίσματα της ταινίας «Morbius».
Ο τραγουδιστής και ηθοποιός είναι γνωστό ότι ζει, όπως οι χαρακτήρες του ενώ γυρίζει κινηματογραφικά έργα.

Φήμες κυκλοφόρησαν ότι είχε στείλει στους συναδέλφους στο καστ χρησιμοποιημένα προφυλακτικά και νεκρά ποντίκια, ενώ υποδυόταν τον «Τζόκερ» στην ταινία «Suicide Squad», κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε. Υποτίθεται ότι έκανε τον εαυτό του «μερικώς τυφλό» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Blade Runner 2049».

Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στην ταινία της Marvel «Morbius», στην οποία υποδύεται έναν κακό χαρακτήρα με υπεράνθρωπες ικανότητες και τάσεις βαμπίρ. Σε δηλώσεις του στο Variety, ο σκηνοθέτης είπε ότι τα γυρίσματα της ταινίας με υπερήρωες ήταν συχνά έντονα, με ορισμένες σκηνές να εμφανίζουν τον «Morbius» να κλειδώνεται σε ένα δωμάτιο για να αντισταθεί στην επιθυμία του για αίμα, καθώς και να θρυμματίζει γυαλιά.

«Φοβήθηκα για τον Τζάρεντ» ανέφερε ο σκηνοθέτης. «Αισθάνθηκα ότι το συνεργείο έκανε πίσω. Ήταν λίγο τρομακτικό», εξήγησε.

O χαρακτήρας του Morbius εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1971 στο τεύχος #101 του κόμικ Amazing Spider-Man. Ο Dr. Michael Morbius είναι ένας επιστήμονας που εξαιτίας ενός λάθους αρχίζει να μεταμορφώνεται σε βαμπίρ με απίστευτη ταχύτητα και αντοχή, νυχτερινή όραση και μια ασυγκράτητη δίψα για αίμα προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Η επίσημη σύνοψη του φιλμ, αναφέρει: Στην προσπάθειά του να βρει θεραπεία από μια σπάνια αρρώστια του αίματος που απειλεί τη ζωή του, ο Δρ. Morbius επιχειρεί ένα απεγνωσμένο ρίσκο. Ενώ αρχικά φαντάζει ριζοσπαστική επιτυχία, την ίδια στιγμή απελευθερώνει μια μυστική δύναμη μέσα του. Θα καταφέρει το καλό να νικήσει το κακό ή ο Δρ Morbius θα υποκύψει στις πιο σκοτεινές τους επιθυμίες;

To φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Απριλίου.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Obi-Wan Kenobi: Κυκλοφόρησε το πρώτο εντυπωσιακό trailer της σειράς Star Wars

Κάνιε Γουέστ: Toυ απαγορεύτηκε να εμφανιστεί στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy