in ,

Marry Me: Η Jennifer Lopez παρατάει τον Maluma στην πιο περίεργη ρομαντική ταινία της

Η Τζένιφερ Λόπεζ επιστρέφει στις ρομαντικές κωμωδίες μετά από αρκετά χρόνια και στο Marry Me, όπου πρωταγωνιστεί παρέα με τον Maluma και τον Όουεν Γουίλσον, ενδεχομένως να μας κάνει να την ερωτευτούμε. Λίγο ακόμα

ΗΤζένιφερ Λόπεζ ζει -απ’ ότι φαίνεται- την καλύτερη φάση της ζωής της. Η νέα σχέση της με τον (πρώην) Μπεν Άφλεκ την έχει ανανεώσει, ενώ στα 52 της σήμερα δείχνει πιο φρέσκια και ορεξάτη από ποτέ. Βρίσκεται συνεχώς σε συναυλίες, ηχογραφεί νέα κομμάτια, κάνει επιχειρηματικές κινήσεις, αλλά ετοιμάζει και μια ολοκαίνουργια ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου του 2022. Ακριβώς πάνω στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το «Marry Me» σηματοδοτεί την επιστροφή της Τζένιφερ Λόπεζ στις ρομαντικές κωμωδίες, ένα είδος στο οποίο η Λατίνα σταρ έχει διαπρέψει στο παρελθόν. Και φυσικά υπάρχει λόγος, που θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο στους κινηματογράφους την πιο «ερωτική ημέρα» του χρόνου, αφού η ταινία θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ξανά στην αγάπη και τον έρωτα.

Το σενάριο του Marry Me

H αλήθεια είναι πως το σενάριο του Marry Me είναι λίγο περίεργο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η ταινία δεν θα είναι επιτυχημένη. Βλέπουμε ουσιαστικά έναν αναπάντεχο έρωτα μεταξύ δύο εντελώς άγνωστων ατόμων, της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας Κατ Βαλντές (Τζένιφερ Λόπεζ) και του καθηγητή μαθηματικών Τσάρλι Γκίλμπερτ (Όουεν Γουίλσον), οι οποίοι αποφασίζουν πρώτα να παντρευτούν και μετά να γνωριστούν.

Όταν η Κατ αντιλαμβάνεται ότι ο αρραβωνιαστικός της, ο Μπάστιαν (Maluma), την έχει απατήσει λίγο πριν τη δημόσια τελετή του γάμου τους, εκείνη κάνει κάτι τρελό. Πηγαίνει στην τελετή, παρατάει τον Maluma και απλά διαλέγει έναν φαν, που βρισκόταν ανάμεσα στο πλήθος, για να αντικαταστήσει τον αρραβωνιαστικό της και να την παντρευτεί. Εντάξει, βασικά όχι ακριβώς φαν. Ο Τσάρλι είναι ένας χωρισμένος πατέρας, ο οποίος έτυχε να πάει την κόρη του και την καλύτερή της φίλη στον γάμο-συναυλία της Λατίνας σταρ.

Και κάπου εκεί, αλλάζουν όλα. Εκείνος δέχεται το κάλεσμα της Λόπες, ανεβαίνει στη σκηνή, την παντρεύεται και στη συνέχεια προσπαθεί να αντιληφθεί τη νέα ζωή του δίπλα στην πάμπλουτη και πολύ διάσημη γυναίκα του. Όσο ο χρόνος περνάει οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά, με τον έρωτα να ξεκλειδώνει τα καλά κρυμμένα δωμάτια της καρδιάς τους.

Στην ταινία ακούμε και αρκετά νέα κομμάτια του Maluma και της Τζένιφερ Λόπες, ενώ βλέπουμε και τον ηθοποιό Τζον Μπράντλεϊ-Γουέστ, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του Σάμγουελ Τάρλυ στο Game of Thrones.

Το τρέιλερ της ταινίας μας προετοιμάζει για κάτι πολύ καλό κι αν λάβουμε υπόψη το γεγονός πως η Τζένιφερ Λόπες αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στον πλανήτη, έχουμε την εντύπωση πως μπορεί να μετατραπεί μέχρι και σε blockbuster. Για να δούμε.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΚΟΥΙΖ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Δάφνη Πατακιά: Η ομοφυλόφιλη μοναχή στο αμαρτωλό μοναστήρι «Μπενεντέτα» του Βερχόφεν