in ,

Expendables 4: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη – Χρησιμοποιούν οχήματα του ελληνικού στρατού

Οι πρώτες εικόνες από τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στους «Αναλώσιμους» βγήκαν μέσα από τον λογαριασμό του Πάνου Κουάνη στο Instagram

Με εκλεκτά οχήματα θα ξεκινήσουν στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Expendables» και ήδη πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα για τις προετοιμασίες. Πρόκειται για μια περιπέτεια με… πολεμικά σκηνικά (όπως και οι προηγούμενες τρεις) και γι’ αυτό «επιστρατεύονται» οχήματα του ελληνικού στρατού.

Οι πρώτες εικόνες από τα οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στους «Αναλώσιμους» βγήκαν μέσα από τον λογαριασμό του Πάνου Κουάνη στο Instagram, ο οποίος είναι μέλος του Studio Greece.

Τα γυρίσματα αυτά θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες και για την ολοκλήρωσή τους, όπως έγινε και με τα γυρίσματα του Second Unit τις ημέρες που μας πέρασαν, θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης αλλά και ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα δυτικά.Οπως φαίνεται από αυτές τις εικόνες, η εταιρεία παραγωγής της ταινίας του Χόλιγουντ θα χρησιμοποιήσει κάποια ερπυστριοφόρα οχήματα του ελληνικού στρατού, αλλά και κάποια άλλα άκρως εντυπωσιακά τροχοφόρα.

 

 

 

 

Από αύριο λοιπόν, ο πρωταγωνιστής ηθοποιός δράσης Τζέισον Στέιθαμ, ο Αντι Γκαρσία, η Μέγκαν Φόξ, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, όπως και ο ενδεχόμενος «αντίπαλος» των «Αναλώσιμων» στην ταινία, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα, σπεσιαλίστας στις πολεμικές τέχνες που προστέθηκε στο καστ, θα γυρίζουν σκηνές στη Θεσσαλονίκη. O ίδιος ο δημιουργός της σειράς των συγκεκριμένων ταινιών, Σιλβέστερ Σταλόνε, έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα των σκηνών του στο Λονδίνο και μάλιστα ανακοίνωσε πως μετά τους «The Expendables 4» δεν θα συμμετέχει σε νέες ταινίες του franchise ως Μπάρνει Ρος με τον Τζέισον Στέιθαμ να αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Scott Waugh ενώ στις προηγούμενες ταινίες «The Expendables» έχουν συμμετάσχει οι Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ, Τζέτ Λι, Μπρους Γουίλις, Τέρι Κρου, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Χάρισον Φορντ, Γουέσλεϊ Σνάιπς, Αντόνιο Μπαντέρας, Μίκι Ρουρκ, Μελ Γκίπσον, Τσακ Νόρις, Ντολφ Λούντγκρεν αλλά και πολλοί άλλοι μεγάλοι αστέρες ταινιών δράσης.

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πρoστατευμένο: THE GOOD FACE

ΚΟΥΙΖ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ