in ,

The Crown: Ο Έλληνας ηθοποιός που δέχτηκε πρόταση για τη σειρά του Netflix

Στη σειρά «The Crown», που το στόρι της περιστρέφεται γύρω από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, είναι πολύ πιθανό να δούμε έναν γνωστό Έλληνα ηθοποιό

Η σειρά του NetflixThe Crown, σάρωσε στην 73η τελετή απονομής των Emmy, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/9), κερδίζοντας συνολικά πέντε βραβεία. Μιλάμε φυσικά για μία από τις καλύτερες σειρές, που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο Netflix και όχι μόνο.

Σε αυτή τη σπουδαία σειρά, που το στόρι της περιστρέφεται γύρω από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, είναι πολύ πιθανό να δούμε έναν γνωστό Έλληνα ηθοποιό. Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκας στο MEGA ο Αλέξης Μίχας, έχει δεχθεί πρόταση για να κάνει την εμφάνισή του στο The Crown.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο Σπύρος Μπιμπίλας δέχθηκε πρόταση για να υποδυθεί Έλληνα εφοπλιστή, ο οποίος είχε προσωπική σχέση με το ζεύγος του Καρόλου και της Νταϊάνα και τους είχε φιλοξενήσει τη δεκαετία του ’90 στο σκάφος του.

Λόγω του συμβολαίου εμπιστευτικότητάς του, ο Σπύρος Μπιμπίλας δε μπορεί για την ώρα ούτε να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες.

ΠΗΓΗ

 

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

The Bodyguard: Η θρυλική ταινία του 1992 επιστρέφει – Η Warner Bros ετοιμάζει remake

Quiz Αγαπημένων Ελληνικών Σειρών #12