in , ,

Στην Αθήνα για καφέ ο Berlin του La Casa de Papel

Ο γνωστός ηθοποιός του La Casa de Papel, Πέδρο Αλόνσο, βρέθηκε στην Αθήνα, όπου ήπιε τον καφέ του και φωτογραφήθηκε με εργαζόμενη γνωστού καταστήματος

ΟΙσπανός ηθοποιόςΠέδρο Αλόνσο, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά La Casa de Papel, βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα και απολαμβάνει τον καφέ του.

Ο γνωστός ηθοποιός που συνηθίζουν ακόμη και σήμερα να τον αποκαλούν «Berlin» (ρόλος του στη σειρά του Netflix La Casa de Papel) απόλαυσε τον καφέ του σε καφετέρια του κέντρου της Αθήνας. Ο Πέδρο Αλόνσο φωτογραφήθηκε και με εργαζόμενη του καταστήματος και οι υπεύθυνοι του μαγαζιού ανέβασαν τη φωτογραφία με τον Πέδρο Αλόνσο στον λογαριασμό τους στα social media.

Η φωτογραφία με τον Berlin του La Casa de Papel ανέβηκε την Κυριακή, 4 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ

 

Εσυ θέλεις να είσαι και το πρώτο Μαυρόσκυλο;; Να μαθαίνεις ολα τα θέματα πρώτος,να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς, να βλεπεις χιουμοριστικά ποστ, αλλά και να γίνεις μέλος στη κλειστή κοινωνία των Μαυρόσκυλων; Έλα στη παρεα μας στο Facebook Ta Mavroskula (Black Dog Lifestyle) πατώντας εδώ!!

Πώς σου φάνηκε;

201 Points
Upvote Downvote

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο «Εξορκιστής» ετοιμάζεται να αποκτήσει σίκουελ

ΚΟΥΙΖ ΞΕΝΩΝ ΣΕΙΡΩΝ #17