in ,

«Out»: Η ταινία με την οποία η Disney Pixar τιμά τον Μήνα Υπερηφάνειας

Με μία animation ταινία η Disney Pixar επέλεξε να τιμήσει τον Μήνα Υπερηφάνειας – Η πρώτη προσπάθεια για ταινία με πρωταγωνιστή ανοιχτά ομοφυλόφιλο χαρακτήρα

Με αφορμή τον Μήνα Υπερηφάνειας, η Disney Pixar κυκλοφόρησε την animation ταινία «Out», η οποία είναι διαθέσιμη σε όλους για δωρεάν παρακολούθηση. Η ταινία κινουμένων σχεδίων της SparkShort σκηνοθετήθηκε από τον Στίβεν Κλέι Χάντερ, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο. Ο σκηνοθέτης είναι πιο γνωστός για τις σκηνές animation στις ταινίες Finding Nemo και WALL-E.

Η ταινία «Out» ακολουθεί τον πρωταγωνιστή, Γκρεγκ καθώς παλεύει να πει στην οικογένειά του για τον φίλο του Μάνιουελ, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης. Όταν οι γονείς του εμφανίζονται στο κατώφλι του σπιτιού για να τον βοηθήσουν στη μετακόμιση, ο Γκρεγκ απομακρύνει απότομα τον φίλο του και κρύβει όλα τα στοιχεία για τη σχέση τους. Με λίγη ώθηση και κοσμική παρέμβαση από τον σκύλο του, ο Γκρεγκ βρίσκει αργότερα τη δύναμη να μιλήσει ανοιχτά στην οικογένειά του.

Η ταινία μικρού μήκους αποτελεί την πρώτη προσπάθεια από την Pixar να απεικονίσει έναν ανοιχτά ομοφυλόφιλο χαρακτήρα ως πρωταγωνιστή και να δείχνει φιλί μεταξύ ομόφυλων στην οθόνη. Πριν από την έναρξη της ταινίας, η Pixar δίνει λεπτομέρειες από τα παρασκήνια με τους δημιουργούς της να συζητούν την πρόθεσή τους να χρησιμοποιήσουν μια αισθητική σε στυλ υδατογραφίας για το βίντεο.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Epic Games: «Χαρίζει» το Control videogame για το PC σας – Πώς θα το κατεβάσετε δωρεάν

Netflix: Το ντοκιμαντερ για τον Κρις Γουότς που σκότωσε γυναίκα και παιδιά, θυμίζει έντονα Γλυκά Νερά