in ,

Luther: Η ταινία θα είναι καλύτερη από τη σειρά, αποκάλυψε ο δημιουργός Neil Cross

Η αστυνομική σειρά, Luther, που έκανε πρεμιέρα το 2010 και μετά από 5 σεζόν ολοκληρώθηκε, το 2019, επιστρέφει με κινηματογραφική συνέχεια και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο

Ηαστυνομική σειράLuther, που έκανε πρεμιέρα το 2010 και μετά από 5 σεζόν ολοκληρώθηκε, το 2019, θα επιστρέψει ξανά, αυτή τη φορά στην κινηματογραφική οθόνη, με τον Idris Elba να συνεχίζει στον ρόλο του DCI John Luther. Πρόκειται για έναν ιδιότροπο αλλά ταλαντούχο Βρετανό ντετέκτιβ, που βασανίζεται από τη βαρβαρότητα των εγκλημάτων που επιλύει και αδυνατεί να ξεχωρίσει την προσωπική από την επαγγελματική του ζωή.

«Με την ταινία, ο ουρανός είναι το όριο. Μπορείς να είσαι λίγο πιο τολμηρός με τις ιστορίες, και λίγο πιο παγκόσμιος, και να ανεβαίνεις λίγο πιο πάνω. Αλλά ο John Luther θα είναι πάντα ο John Luther», είχε πει χαρακτηριστικά ο Idris Elba σε συνέντευξή του στο Sky News.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, και δήλωσε ενθουσιασμένος για αυτό, ενώ ο δημιουργός Neil Cross, ανέφερε πως η ταινία θα είναι καλύτερη από τη σειρά. Συγκεκριμένα, δήλωσε σε συνέντευξη του στο RadioTimes.com πως «θα κάνουμε κάτι μεγαλύτερο και καλύτερο». Ο ίδιος ανέφερε, μάλιστα, πως θα επικεντρωθεί σε μια πρωτότυπη ιστορία, αλλά επέμεινε ότι δεν είναι αντίθετος να φέρει τον χαρακτήρα πίσω στην τηλεόραση κάποια στιγμή.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

HINT 3

MasterChef – Jason Atherton: Ποιος είναι ο κορυφαίος σεφ που θα εμφανιστεί στον τελικό