in ,

Ο Loki έχει την δική του σειρά και το τρέιλερ είναι… απολαυστικά πανούργο

Η Marvel αποφάσισε να διευρύνει το storytelling της πορείας του Loki, με το ολοκαίνουριο project που καταφθάνει σύντομα στο Disney+

Χαρισματικός, πανούργος, cool και με υπέροχο σαρδόνιο χιούμορ, ο Loki γνωστός και ως God of Mischief, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Thor του 2011 και από τότε διεκδίκησε μια σημαντική θέση στο κινηματογραφικό franchise της Marvel.

Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν να δημιουργηθεί μια σειρά βασιμένη εξ’ ολοκλήρου στον απατεώνα- υπερήρωα που όλοι αγαπάμε. Έτσι, η Marvel αποφάσισε να διευρύνει το storytelling της πορείας του Loki, με το ολοκαίνουριο project που καταφθάνει σύντομα στο Disney+.

Μάλιστα η Disney έδωσε στην δημοσιότητα το τρέιλερ για την τηλεοπτική σειρά Loki και παίρνοντας μια πρώτη γεύση βλέπουμε τον Τομ Χίντλεστον, ο οποίος συνεχίζει φυσικά να ερμηνεύει τον ρόλο, να συναντά τον κύριο Moebius (Όουεν Ουίλσον) που εργάζεται για την μυστηριώδη εταιρεία TVA.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως το όλο project είναι ένα τεράστιο στοίχημα για την Marvel και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 11 Ιουνίου 2021. Μέχρι τότε, προλαβαίνεις να δεις ξανά όλα τα Thor καθώς και τις ταινίες των Avengers όπου εμφανίζεται η περσόνα του Loki.
ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Escape Quiz ΑΠΡΙΛΙΟΣ 21

ΚΟΥΙΖ ΞΕΝΩΝ ΣΕΙΡΩΝ #16