in ,

Star Wars The Bad Batch: Η νέα animated σειρά έρχεται τον Μάιο και έχουμε το χορταστικό τρέιλερ

Το νέο trailer του Star Wars: The Bad Batch είναι αυτό που μας έλειπε για μια σωστή «May the Fourth»

Μια ξεχωριστή «May The Fourth» επιφυλάσσει για φέτος η Lucasfilm στους λάτρεις του σύμπαντος του Star Wars. Μια ολοκαίνουργια animated σειρά καταφθάνει στις 4 Μαΐου και η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από την ομάδα Clone Force 99, που εισήχθη στη μυθολογία του franchise στις αρχές της έβδομης σεζόν του The Clone Wars.

Στο trailer βλέπουμε τους Hunter, Echo, Tech, Wrecker και Crosshair (τους οποίους ενσαρκώνει ο Dee Bradley Baker) να βάζουν τα δυνατά τους μπροστά σε έναν μη εντυπωσιασμένο Grand Moff Tarkin, πριν αποδράσουν από το σπίτι τους στον Kamino. Βλέπουμε χαρακτήρες που θα εμφανιστούν δίπλα στους κλώνους, όπως ένα ανώνυμο παιδί του Kamino, τον νεαρό Saw Gerrera και την Fennec Shand.

Τη σειρά έχουν αναλάβει αρκετοί βετεράνοι του Star Wars, όπως οι εκτελεστικοί παραγωγοί Dave Filoni, Athena Portillo, Brad Rau, Jennifer Corbett και ο Rau θα είναι επίσης ο υπεύθυνος σκηνοθέτης και η Corbett η επικεφαλής σεναριογράφος.

Με ένα μεγάλο επεισόδιο 70 λεπτών θα κάνει το ντεμπούτο του το Star Wars: The Bad Batch από το Disney+ στις 4 Μαΐου, ενώ νέα επεισόδια θα κυκλοφορούν κάθε Παρασκευή ξεκινώντας από τις 7 Μαΐου.
ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

QUIZ : Πρωταπριλιά, Μπορείς να ξεχωρίσεις τα ψέματα από τις αλήθειες;

QUIZ :Μπορείς να ξεχωρίσεις τα ψέματα από τις αλήθειες; #2