in

Το «The Walking Dead» επιστρέφει με έξι νέα συναρπαστικά επεισόδια

Έξι νέα επεισόδια με επίκεντρο τη ζωή και το παρελθόν των πρωταγωνιστών.

Το φαινόμενο της pop κουλτούρας «The Walking Dead» επιστρέφει με έξι νέα επεισόδια, όπου κάθε ένα αποτελεί μια ιστορία με επίκεντρο τη ζωή και το παρελθόν των πρωταγωνιστών.

Έξι νέες ιστορίες, ένα κοινό πεπρωμένο. Η σειρά-φαινόμενο «The Walking Dead» επιστρέφει με έξι νέα επεισόδια του 10 ου κύκλου, τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 22.40, αποκλειστικά στο FOX. Στα νέα επεισόδια θα κάνουν την εμφάνιση τους καινούργια πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι ο Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day, Scorpion) ως Mays, η Hilarie Burton Morgan (One Tree Hill, White Collar) ως Lucille και ο Okea Eme-Akwari (Greenland, Cobra Kai) ως Elijah.

Στα έξι νέα επεισόδια του 10ου κύκλου, οι επιζώντες προσπαθούν να βρουν εκ νέου τον εαυτό τους μετά την καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι Whisperers. Τα τραύματα από τα χρόνια της συνεχούς μάχης για επιβίωση τους βαραίνουν, εκθέτοντας τις πιο ευάλωτες πλευρές τους. Καθώς οι ίδιοι αρχίζουν να αμφισβητούν την κατάσταση της ανθρωπότητας, της συλλογικής κοινότητας που δημιούργησαν αλλά και την καθαρότητα του μυαλού τους, θα βρουν την εσωτερική δύναμη που χρειάζεται για να διατηρήσουν την πίστη τους στη ζωή, τη φιλία και την ομάδα τους;

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22.40. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

True Detective: Έρχεται στην μικρή οθόνη η 4η σεζόν;

Mortal Kombat: Κυκλοφόρησε πιο βίαιο από ποτέ το τρέιλερ της ταινίας