in ,

True Detective: Έρχεται στην μικρή οθόνη η 4η σεζόν;

Τα πράγματα φαίνεται πως κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση καθώς το HBO έχει αναθέσει σε μια ομάδα σεναριογράφων να σκεφτούν πως θα είναι μια 4η σεζόν..

Η τηλεοπτική «αποκάλυψη» που ακούει στο όνομα True Detective και άλλαξε τους κανόνες στο θέμα τηλεοπτική σειρά με σασπένς πιθανότατα θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη! Το εθιστικό project από το οποίο έχουν περάσει Οσκαρικοί πρωταγωνιστές όπως Matthew McConaughey και Woody Harrelson, Mahershala Ali αλλά και Rachel McAdams, Colin Farrell, αισθάνεται έτοιμο για μια τέταρτη σεζόν.

Τα πράγματα φαίνεται πως κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση καθώς μιλώντας στο Deadline, ο επικεφαλής περιεχομένου των HBO και HBO Max, Casey Bloys, αποκάλυψε ότι ήδη έχει αναθέσει σε μια ομάδα σεναριογράφων να σκεφτούν πως θα είναι μια 4η σεζόν του True Detective. Πιο συγκεκριμενα, ο Bloys είπε «Μπορώ με ασφάλεια να πω ότι έχουμε μια ομάδα σεναριογράφων για να βρουν το σωστό ύφος και πλαίσιο. Σίγουρα θα είναι σε κάτι που θα έχει ενδιαφέρον και αυτό θα ενισχυθεί από μια νέα φωνή στο project. H ποιότητά είναι που μας οδηγεί και εάν καταλήξουμε με σενάρια που νιώθουμε ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικά ή δεν είναι τόσο ποιοτικά, τότε δεν θα το κάνουμε απλά για να το κάνουμε».

Τα λόγια του Bloys αφήνουν να εννοηθεί πως σχεδόν σίγουρα ο δημιουργός και ιθύνων νους του σόου, Nic Pizzolatto, δε θα εμπλέκεται σε κανένα κομμάτι της παραγωγής. Έχει ακουστεί άλλωστε πως ο Pizzolato δεν είναι και ο πιο συνεργάσιμος και ευχάριστος συνεργάτης, όμως η συμβολή και το όραμά του ήταν καθοριστικά για το αποτέλεσμα και την υστεροφημία του σόου.

Από την άλλη με αρκετά νέα πρόσωπα και φρέσκες ιδέες μπορεί μια πιθανή 4η σεζόν να μας μεταφέρει σε εντελώς διαφορετικές χρονολογίες και σκηνικά. Δε θα ήταν άσχημο αν ρίσκαρε, όμως μένει να δούμε τι ετοιμάζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εκεί στο HBO.

ΠΗΓΗ

Πώς σου φάνηκε;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Quiz : Μπορείς να βρεις το τραγούδι με μόνο μια φράση ;; #6

Το «The Walking Dead» επιστρέφει με έξι νέα συναρπαστικά επεισόδια